Ansökan

.
.
Har du svenskt B-körkort? *
Har du tillgång till bil? *
Har du truckkort? *
Tidigare erfarenhet av lagerarbete? *
Kan du arbeta skift? *
.
.
.

Lagermedarbetare till Borås

Söker du ett långsiktigt arbete som truckförare? Uppskattar du en ljus och modern arbetsmiljö med härliga kollegor? Då har vi uppdraget för dig! Just nu söker vi på Speed Group fem Truckförare för körning med framförallt skjutstativtruck!

Om uppdraget:
Som Truckförare / Skjutstativförare hos oss på Speed Group kommer du att arbeta med truckkörning på långsiktiga uppdrag. Främst söker vi personal till våra egna, moderna lager i Viared strax utanför Borås, men har även uppdrag hos externa kunder.


Arbetsuppgifter:
- Truckkörning
- Visst fysiskt lagerarbete

Primärt är arbetstiderna förlagda till 2-skift, men de kan variera mellan olika uppdrag – både dagtid, kvällstid, nattid och skiftgång förekommer. Ange därför gärna i din ansökan vilka arbetstider du föredrar.

Om arbetsgivaren:
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Om dig:
Vi söker dig som har truckkort A+B och erfarenhet av körning med skjutstativtruck. Som person ser vi gärna att du är noggrann, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Krav:
- Truckkort A och B
- Erfarenhet av att köra skjutstativtruck
- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
- Datorvana

Meriter:
- B-körkort och tillgång till bil
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! 


Sista ansökningsdag är: 2018-06-15.

 

 

SOM SPEED ANSTÄLLD FÅR DU

Gratis Spotify

SOM SPEED ANSTÄLLD FÅR DU

Gratis Onyxkort

SOM SPEED ANSTÄLLD FÅR DU

10% rabatt på Viskan

SOM SPEED ANSTÄLLD FÅR DU

Gratis truckkort