Rekrytering av personal

BEMANNING

Flexibel bemanning

När förändringarna på marknaden är snabba gäller det att enkelt och effektivt kunna balansera sin verksamhet. Som kund till oss kan du fokusera på din kärnverksamhet; vi säkerställer att du alltid är rätt bemannad.

Rustad för svängningar på marknaden

På Speed tror vi på långsiktiga samarbeten, där vi växer med dig som kund och parerar dina volymvariationer över tid. Det är kärnan i vårt erbjudande; att leverera den flexibilitet och balans som krävs för att optimera din verksamhet – stärkt bemanning vid toppar, rätt bemanning under lågsäsong. Svårare än så behöver det inte vara. 

Självklart sätter vi frågor som kompetensutveckling och hållbarhet i fokus, och vi är stolta över att vara med och bygga framtidens arbetskraft. Som kund märker du fördelarna med att stärka upp din personalstyrka med just Speedare – du får engagerade, kreativa och kompetenta medarbetare som gör skillnad för dig, varje dag. Genom vårt unika heltäckande erbjudande, vilket även innefattar såväl utbildning som logistikverksamhet, utmanar vi branschens traditionella sätt att skapa flexibilitet i våra kunders verksamheter. Vill du veta hur? Slå en signal, vi berättar gärna mer!    

Auktorisation

Självklart är vi auktoriserade både som bemannings- och rekryteringsföretag genom Almega. Det är ett kvitto på att vi uppfyller höga krav på affärsmässighet och kvalitet, vilket innebär en trygghet för såväl våra kunder som för våra kandidater och medarbetare.

 

För oss på Speed Group är kvalitet och miljö viktiga frågor. I våra verksamheter inom bemanning, rekrytering och utbildning arbetar enligt ISO 9001 och ISO 14001, och är certifierade enligt följande certifikat.

Kundkontakt