Camilla Parneving ny Kommunikations- & Marknadschef på Speed.

Publicerat: 01 februari 2022

Speed har utsett Camilla Parneving som ny Kommunikations- och Marknadschef. Hon påbörjade sin anställning i januari och ingår nu i Speeds ledningsgrupp.

Camilla Parneving har en mångårig bakgrund som marknadschef och varumärkeschef och har arbetat med strategisk kommunikation och varumärkesbygge i olika roller. Närmast kommer hon från rollen som Marknadschef på Star Trading.

     – Jag är mycket nöjd över att vi lyckats rekrytera Camilla som har den breda erfarenhet vi behöver inom kommunikation och marknadsföring för att vi ska kunna höja vår ambitionsnivå och växla upp vårt varumärkesbygge. Hon blir ett välkommet tillskott till vår ledningsgrupp som kan hjälpa oss med ett helhetsgrepp kring både vårt interna kulturbygge och externa kommunikation, säger Mats Johnson, VD Speed.

     – Jag är väldigt glad över att nu vara en ”Speedare”. Speed är ett spännande bolag med en otrolig potential och det känns oerhört stimulerande att få vara en del av företagets fortsatta resa. Jag ser fram emot att ytterligare stärka den redan starka Speedandan och sätta Speed än tydligare på kartan, säger Camilla Parneving.

För ytterligare information:
Mats Johnson, VD
033-44 47 30