Affärsutvecklare till Speed Group


Vill du vara med och utveckla Sveriges kanske mest expansiva logistikföretag? Då kan vi ha din nästa utmaning som Affärsutvecklare hos oss på Speed Group. Här får du möjlighet att på ett nationellt och till viss del internationellt plan, utveckla våra affärer inom 3PL.

Välkommen med din ansökan till ett bolag som präglas av engagemang, kreativitet och kompetens!


Om tjänsten
Speed befinner sig i en kraftig tillväxtresa och söker därför nu ytterligare en Affärsutvecklare. Du kommer framförallt arbeta med uppsökande försäljning på både nationell och internationell nivå där du självgående upprättar offerter och affärsförslag. Då vi har en stark finansiell bas och ett önskemål om ökad tillväxt förutsätter rollen att du har ett starkt driv och intresse av att göra affärer då det kommer vara din huvudsakliga uppgift. Vidare innefattar rollen som Affärsutvecklare många kontaktytor både av befintliga och potentiella kunder.

Arbetsområde som Affärsutvecklare
• Uppsökande försäljning
• Upprättande av offerter och affärsförslag, primärt på engelska
• Kalkylering
• Prospektering och bearbetning av potentiella kunder

Vi ser en stationering i Stockholm då de flesta av våra potentiella kunder har bas eller huvudkontor där.

Du rapporterar till Speed Groups Affärsutvecklingschef.


Om bolaget
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom logistik, bemanning, rekrytering och utbildning. Med +150 000 kvm lageryta och smarta automationslösningar är vi idag en av Nordens ledande aktörer inom tredjepartslogistik.

Speed Group finns idag på tre orter; Borås, Göteborg och Stockholm. Koncernen består av sju bolag som sysselsätter totalt ca 1000 personer och har en total omsättning på nära 1 MRD SEK. Speed Group grundades 2004 och är sedan 2015 majoritetsägt av Ratos.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av en professionell och jordnära organisation som verkar i en positiv miljö. Vårt företag präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer på speedgroup.se.


Din profil
För att lyckas i rollen som Affärsutvecklare tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med tredjepartslogistik. Vidare ser vi att du är en driven och innovativ person och som har en förmåga att skapa intresse kring våra logistiklösningar. Du har en stark kommunikativ förmåga samtidigt som du är förtroendeingivande. Du har ett säljande sätt som entusiasmerar och engagerar andra i din omgivning.

Eftersom rollen som Affärsutvecklare framförallt innebär försäljning inom tredjepartslogistik ser vi gärna att du har arbetat med detta tidigare. Det är också fördelaktigt om du har en god förståelse kring Supply Chain samt intresse och kunskaper inom olika IT-system, såsom WMS, TA-system m.m.

Krav
• Obehindrade kunskaper i engelska, men även svenska
• Erfarenhet av försäljning, gärna inom logistik

Meriterande
• Ekonom- eller ingenjörsutbildning på eftergymnasial nivå, gärna med logistikinriktning
• Goda kunskaper inom logistik, primärt Warehousing
• Goda kunskaper och förståelse inom hela Supply Chain
• Tidigare erfarenhet av tredjepartslogistik
• IT-kunskaper i framförallt WMS, TA-system och integrationslösningar

Du bör vara van vid, eller inte ha något emot att resa i tjänsten då det förekommer många tjänsteresor på ett år.

Ta chansen att bli en del av ett växande bolag med engagerade och härliga kollegor!


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Göran Karlsson på goran.karlsson@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_______

Sökord: affärsutvecklare, affärschef, affärsområdeschef, försäljning, 3PL, logistiker, supplychain


Quick facts

Job
Affärsutvecklare

City
Stockholm

Extent
Heltid

Assignment
Rekrytering

Duration
Tillsvidareanställning

Apply by
2021-10-29

Tell a friend

Application

Hur snart kan du börja arbeta?

Add additional documents

Ex. driver's license, diploma, certificate of study

I have read Speed's Information on the processing of personal data. I agree that Speed processes my personal information in the manner described in the text.