Elektronikmontör


Är du en duktig elektronikmontör med erfarenhet av kretskortsmontering och/eller lödning under mikroskop? Just nu söker vi elektronikmontörer för kommande uppdrag!

Om uppdraget
Som elektronikmontör ställs högra krav på kvalitet. Arbetet präglas av effektivitet, flexibilitet och noggrannhet.

Arbetsuppgifterna kan bland annat innefatta:
- Montering och lödning av kretskort
- Lödning under microskåp
- Finmekanik
- Utföra test och säkerställa kvalitetskrav


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi tror att du är en noggrann person som brinner för utveckling och kvalité. Som elektronikmontör hos oss behöver tycka om att arbeta med mindre komponenter i mindre serier och således vara fingerflink.

Du som söker bör ha teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Vidare ser vi gärna att du har stor förståelse för både ESD och IPC-standarden.

Meriterande:
- Lödcertifikat
- Erfarenhet av arbete i renrum

Som person söker vi dig som är stabil och lugn, och som trivs med att arbeta självständigt. Noggrannhet och tålamod är två viktiga egenskaper som krävs för att du ska trivas med arbetet. Att vara kvalitetsmedveten och att brinna för utveckling och ständiga förbättringar ser vi som en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Information
Då detta är en samlingsannons för flera olika tjänster inom elektronik, uppmanar vi dig att även aktivt söka specifika tjänster som du är intresserad av. Genom att ansöka på denna samlingsannons blir ditt CV sökbart för våra rekryterare. Vi återkopplar inte till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi har en tjänst som vi bedömer matchar din profil.

Quick facts

Job
Elektronikmontör

City
Göteborg

Extent
Heltid

Assignment
Bemanning

Duration
Visstidsanställning

Apply by
2019-08-31

Tell a friend

Application

Hur snart kan du börja arbeta?

Add additional documents

Ex. driver's license, diploma, certificate of study

I have read Speed's Information on the processing of personal data. I agree that Speed processes my personal information in the manner described in the text.