Industriarbetare till Pipelife i Ölsremma


Vill du arbeta för ett bolag i framkant? Välkommen till Pipelife i Ölsremma! Nu söker vi industriarbetare med bra erfarenhet, gärna från extrudering eller svetsning för långsiktigt uppdrag på Pipelife. För rätt person är det tillträde omgående men vi ser även att behovet kommer att öka i början av nästa år.

Om uppdraget
Till Pipelifes produktion i Ölsremma söker vi nu industriarbetare för längre uppdrag. Tjänsten är förlagd till antingen dagtid eller tvåskift beroende på vilken avdelning du hamnar på och för rätt person finns goda möjligheter att bli anställd direkt på Pipelife efter en tid som konsult via Speed. Du kommer att ingå i ett mindre team men samarbetar med olika funktioner och skift där det gemensamma målet är att producera och leverera en fulländad produkt.

Du kommer bland annat arbeta med att:
- Ställa maskiner
- Säkra flöden
- Avsyna och kvalitetssäkra Pipelifes produkter
- Extrudera

Om bolaget
PIPELIFE SVERIGE AB är Sveriges ledande tillverkare inom plaströrsbranschen. Våra produkter används inom bl.a. kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation. Vi är drygt 230 anställda och omsatte 2018 drygt en miljard kronor. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna. Vårt svenska huvudkontor ligger i Ljung och vi har fabriksenheter i Ljung (Herrljunga kommun) och Ölsremma (Tranemo kommun). Pipelife Sverige ingår i Pipelife International med säte i Wien, Österrike

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från industriarbete, gärna som maskinoperatör eller inom extrudering och svetsning. För att passa som industriarbetare på Pipelife är det dessutom viktigt att du är:
- Tekniskt intresserad
- Driven och van vid att ta eget ansvar
- Engagerad
- Van vid datorer och produktionsarbete
- Snabblärd

Utöver detta ser vi att det är meriterande om du har truckkort. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

__

Sökord: Maskinoperatör, svetsare, produktion, produktionsmedarbetare, industrimedarbetare, industriarbetare, extruderare

Quick facts

Job
Maskinoperatör

City
Ulricehamn

Extent
Heltid

Assignment
Bemanning

Duration
Tillsvidareanställning

Apply by
2020-03-31

Tell a friend

Application

Hur snart kan du börja arbeta?

Add additional documents

Ex. driver's license, diploma, certificate of study

I have read Speed's Information on the processing of personal data. I agree that Speed processes my personal information in the manner described in the text.