Lagerarbetare med inriktning mot teknik och produktion


Är du teknikintresserad och vill jobba med lager/produktion i moderna, ljusa lager? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu lagerarbetare för uppdrag med produktionsnära arbete på Speed Group i Borås.

Om uppdraget
Som lagerarbetare med inriktning mot teknik och produktion jobbar du med produktionsnära uppgifter varvat med plock och pack samt truckkörning. Du kommer att bli en del av vår Customer Specified Solutions-avdelning där du monterar kundunika produkter utifrån ritningar. Arbetet är varierande med både noggrant precisionsarbete och mer fysiskt aktivt arbete med tunga lyft.

Arbetsuppgifter, ex:
- Kablagedragning
- Montering av telekabinetter och elskåp
- Plock och pack
- Truckkörning

Arbetstiderna är förlagda på 2-skift, dvs varannan vecka dag och varannan vecka kväll, men även andra skiftformer kan förekomma.
Arbetet sker i Speed Groups nybyggda, ljusa lokaler på Viared, strax utanför Borås. Du kommer att jobba självständigt, men nära flertalet kollegor inom avdelningen.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. I detta fall kommer du primärt att arbeta hos vår interna kund Speed Logistics, dvs. inom vår egen lagerverksamhet, men kan vid behov bokas ut till våra externa kunder.

För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Om dig
Har du ett stort intresse för teknik och är samtidigt lite "händig"? Är du noggrann och kvalitetsmedveten? Då kan det vara dig vi söker! För att lyckas i rollen som lagerarbetare med inriktning mot teknik och produktion har du har öga för detaljer och är van att arbeta med kvalitet i fokus. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och är flexibel.

Krav:
- Stort intresse för teknik
- God kunskap i svenska och engelska
- Datorvana

Starkt meriterande:
- Erfarenhet av att läsa och förstå ritningar/instruktioner
- Gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot teknik eller el
- Lagererfarenhet
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort
- Erfarenhet av produktion

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

___

Sökord: Lagerarbetare, lagermedarbetare, lagerpersonal, lagerjobb, elektronikmontör, montör, produktionspersonal, produktion, produktionsmedarbetare, produktionstekniker, produktionsarbetare, truckförare, tekniker, elektriker,

Quick facts

Job
Lagerarbetare

City
Borås

Extent
Heltid

Assignment
Bemanning

Duration
Visstidsanställning

Apply by
2021-12-31

Tell a friend

Application

Hur snart kan du börja arbeta?

Add additional documents

Ex. driver's license, diploma, certificate of study

I have read Speed's Information on the processing of personal data. I agree that Speed processes my personal information in the manner described in the text.