Truckförare / lagerarbetare för omgående behov till Viared, Borås.


Vill du jobba på moderna lager i Borås med omnejd? Speed Group har jobben! Vi söker truckförare / lagerarbetare som vill fylla sitt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter på välkända företag!

Om uppdraget
Som truckförare / lagerarbetare hos oss på Speed Group arbetar du med plock & pack samt truckkörning, främst på vårt interna lager i Viared, men det kan även förekomma arbete på andra lager i Borås med omnejd.

Arbetsuppgifter, exempel:
- Plock & pack
- Lastning
- Lossning
- Returhantering
- Ommärkning
- Truckkörning

Arbetstiderna är i första hand förlagda till 2-skift (varannan vecka dag, varannan vecka kväll) eller nattskift, men kan variera mellan de olika lagren och terminalerna – både dagtid, kvällstid, nattid och skiftgång förekommer.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet Vi är Speed Group och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som har truckkort A+B och som är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Lagervana samt erfarenhet av truckkörning är klart meriterande.

Krav:
- Att du har truckkort A+B
- Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel
- Körkort och tillgång till bil
- Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal & skrift
- Datorvana

Starkt meriterande:
- Lagervana, gärna plock och pack
- Erfarenhet av att köra olika typer av truckar, skriv gärna med i din ansökan vilken/vilka typer av truckar du kört.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

_________

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Skjutstativförare, Skjutare, Skjutstativtruck, Skjutstativtruckförare, B3, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb, plocktruck, motviktstruck, A+BQuick facts

Job
Lagerarbetare

City
Borås

Extent
Heltid

Assignment
Bemanning

Duration
Visstidsanställning

Apply by
2021-11-30

Tell a friend

Application

Hur snart kan du börja arbeta?

Add additional documents

Ex. driver's license, diploma, certificate of study

I have read Speed's Information on the processing of personal data. I agree that Speed processes my personal information in the manner described in the text.