Vår kund i Svenljunga söker lagerarbetare!


Vi söker nu dig med hög arbetsmoral och som vill utvecklas hos vår kund i Svenljunga. Genom oss på Speed kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om uppdraget
Vi är nu på jakt efter duktiga lagermedarbetare som har erfarenhet av arbete på en dekalavdelning alternativt med plock och pack-uppgifter. Vi vill rusta oss för vår kunds kommande behov. Arbetet innebär att du arbetar hos extern kund på deras dekalavdelning eller på lagret med varierade arbetsuppgifter. Du ska kunna jobba 2-skift.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet. Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.


Om dig
Utöver önskad erfarenhet av arbete på en dekalavdelning behöver du också ha:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Lätt för att arbeta i team
- B-körkort och tillgång till bil
- Du ska kunna jobba 2-skift
- Lagererfarenhet

Som person är du mycket noggrann,positiv, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten kontakta Stephanie Salame stephanie.salame@speedgroup.se.
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

_________

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb, plocktruck, A+BQuick facts

Job
Lagerarbetare

City
Svenljunga

Extent
Heltid

Assignment
Bemanning

Duration
Visstidsanställning

Apply by
2021-11-30

Tell a friend

Application

Hur snart kan du börja arbeta?

Add additional documents

Ex. driver's license, diploma, certificate of study

I have read Speed's Information on the processing of personal data. I agree that Speed processes my personal information in the manner described in the text.