EXTRAJOBB

Om att jobba extra

Vill du dryga ut kassan under studietiden och samtidigt skaffa värdefull arbetslivserfarenhet? Välkommen till oss på Speed! Våra lediga extrajobb hittar du här.

Kan jag jobba extra?

För att få jobba extra via ett bemanningsföretag krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Din huvudsakliga sysselsättning kan vara antingen studier eller annat arbete, och måste kunna intygas. Reglerna för extraarbete inom bemanningsbranschen gäller för samtliga bemanningsföretag.

Varför välja Speed?

Drivs du av kreativitet, engagemang och kompetens? Då har du kommit rätt! Vi på Speed jobbar aktivt med dessa kärnvärden i vardagen, för att skapa en positiv arbetsmiljö och på så vis få både nöjda medarbetare och kunder. Speed Competence är dessutom ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet och ger dig en stor trygghet i din anställning. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter – allt för att du ska må bra och trivas hos oss!

Som konsult hos oss får du möjligheten att knyta värdefulla kontakter inför framtiden, genom vår breda kundstock med många spännande och attraktiva företag som vi jobbar tillsammans med. 

Vi lovar att ge dig ett personligt bemötande och göra allt vi kan för att du ska trivas och utvecklas!

Vad får jag för lön?

Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget.

Vad krävs för intyg?

Om du studerar krävs ett registreringsintyg som påvisar att du är registrerad på kurser som innebär en studietakt om minst 50 %. För dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av annat arbete behövs anställningsavtal där omfattningen framgår. Driver du eget företag krävs underlag som styrker att du är aktiv i ditt bolag och har det som huvudsaklig sysselsättning. 

Hur mycket får jag jobba?

Hur mycket du får jobba styrs av din tillgänglighet och våra kunders behov. Generellt är det så att ju mer tillgänglig du är, desto mer kommer du att få jobba.