ICANIWILL väljer Speed för att optimera sin logistik.

Publicerat: 01 mars 2023

Sportklädföretaget ICANIWILL tecknar avtal med Speed avseende 3PL-lösningar och ny logistikpartner. Affären innebär att snabbväxande ICANIWILL ges de förutsättningar som krävs för att möjliggöra en fortsatt tillväxtresa. Logistiklösningen blir nu automatiserad, mer kostnadseffektiv och framför allt skalbar.

Stockholmsföretaget ICANIWILL, också känt som ICIW, är ett av de snabbast växande sportklädmärkena i Norden och väletablerade i hela Europa. När företaget nu byter logistikpartner väljer de Speed och deras automatiserade logistikanläggning i Göteborg. Samarbetet påbörjas omgående och full drift väntas nås under andra kvartalet.

”Med Speed får vi en förtroendeingivande logistikpartner som vi kan växa med och som kan hjälpa oss att utveckla vår logistik, samtidigt som vi får en mer kostnadseffektiv lösning. Vi får en toppmodern logistiklösning som gör att vi verkligen kan optimera våra flöden och enkelt kan skala upp. Det känns väldigt tryggt och säkert för framtiden”, säger Alexander Ruckemann, COO ICANIWILL.

ICANIWILLs logistik omfattar såväl B2B-flöden som e-handel mot konsument. En modern Autostorelösning bli inte bara mer kostnadseffektiv utan kommer även att optimera logistikflöden och ge en högre produktivitet och förbättrad precision.

”Det är fantastiskt roligt att hälsa ICANIWILL välkomna som kund hos oss. Det är ett fint bolag med ett mycket spännande varumärke. Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete där vi tillsammans hittar nya lösningar på deras logistikutmaningar”, säger Johan Appelkvist, Affärsutvecklingschef Logistik på Speed.

För ytterligare information:

Johan Appelkvist, Affärsutvecklingschef Logistics Speed 0704 13 28 00
Camilla Parneving, Kommunikations- & Marknadschef Speed 0709 69 25 00