IMI HYDRONICS VÄLJER SPEED ÄVEN SOM LOGISTIKPARTNER.

Publicerat: 13 mars 2023

Industriföretaget IMI Hydronics utökar sitt samarbete med Speed när man nu även tecknar avtal kring logistiklösningar. Företaget utnyttjar redan sedan tidigare Speed för bemanning och rekrytering av medarbetare och nu väljer man att inkludera även 3PL-tjänster i uppdraget. Genom avtalet med Speed får IMI en mer flexibel och hållbar logistiklösning.

Anrika IMI Hydronics i Ljung, strax utanför Borås är en global leverantör av produkter och system för vattenburen värme och kyla. Företaget, som sedan många år haft ett nära samarbete med Speed, väljer nu att även centralisera all outsourcad logistik till Speed. Uppdraget påbörjas omgående och utförs från en av Speeds anläggningar i Borås.

”Vi har under många år jobbat tillsammans med Speed när det gäller personal, både för bemanning och rekrytering. Speed är en värdefull samarbetspartner för oss och därför är det väldigt naturligt för oss att nu även lägga all vår externa lagerhantering hos dem”, säger Per Andersson, Inköp på IMI Hydronics. ”Vi får en professionell partner även på logistiksidan som kan hjälpa oss att ta nästa steg.”
Speeds uppdrag blir initialt att ta emot, packa om och lagra komponenter och sedan förse IMIs produktionsenhet med material när det behövs.

”Det är verkligen roligt att få utöka ett redan fint samarbete tillsammans med en härlig kund med ytterligare tjänster!”, säger Johan Appelkvist, Affärsutvecklingschef Logistik på Speed. ”Jag är övertygad om att vi kan utveckla IMIs logistik med nya lösningar som effektiviserar deras hantering.”

För ytterligare information:

Johan Appelkvist, Affärsutvecklingschef Logistics Speed 0704 13 28 00
Camilla Parneving, Kommunikations- & Marknadschef Speed 0709 69 25 00