JESPER ANDERSSON NY VD I SPEED.

Publicerat: 10 oktober 2022

Jesper Andersson tillträder idag som ny VD i Speed. Han efterträder Mats Johnson, som tills vidare arbetar kvar i bolaget som stöd i operationella frågor.

Jesper Andersson var med och grundade Speed och kan bolaget utan och innan. De senaste åren har han haft en mycket aktiv roll i verksamhetens positiva utveckling.

-”Jag är mycket glad över att kunna presentera Jesper som ny VD i Speed. Jesper besitter en bred palett av kompetenser som blir viktiga för att säkra Speeds positiva tillväxttrend, säger Christian Johansson Gebauer, styrelseordförande i Speed och President Business Area Construction & Services på Ratos. Vi på Ratos vill också varmt tacka Speeds tidigare VD Mats Johnson och önska honom stort lycka till när han nu tar sig an nya utmaningar. Under hans ledning och fokus på operationell effektivitet har bolaget utvecklats mycket väl, hela tiden med kunderna och medarbetarna i centrum.”

-”Jag är stolt och hedrad över möjligheten att få leda Speed. Som en av grundarna har jag haft förmånen att få följa och vara med och utveckla bolaget under en lång tid, genom kraftig tillväxt mot ökad lönsamhet. Speeds erbjudande är idag modernt och attraktivt. Det kommer inte att saknas utmaningar i vår omvärld framöver, men Speeds medarbetare är enastående och bolaget står stadigt på sina två ben – hållbara logistik- och bemanningslösningar”, säger Jesper Andersson, ny VD i Speed.

Jesper Anderssonn ny VD för Speed.

Kontakt

Jesper Andersson, VD Speed Group, 0708 16 68 37
Camilla Parneving, Kommunikations- & Marknadschef Speed Group 0709 69 25 00