Johan Appelkvist ny Affärsutvecklingschef på Speed.

Publicerat: 04 maj 2022

Speed har utsett Johan Appelkvist som ny Affärsutvecklingschef. Med fokus på nya affärer och utveckling av redan befintliga kundrelationer blir Johan en viktig del av Speeds fortsatta organiska tillväxt. Johan tar plats i Speeds ledningsgrupp.

Johan Appelkvist har en gedigen erfarenhet av logistik efter många år i branschen på olika positioner. Närmast kommer Johan från rollen som logistikchef på Logistikpartner och innan dess har han bland annat varit många år på DHL.

     – Jag är mycket nöjd över att kunna hälsa Johan välkommen till Speed! Han har en bred erfarenhet som blir ett välkommet tillskott i vår verksamhet. Våra kunder blir allt fler och efterfrågan på våra logistiktjänster ökar stadigt. Med Johan ombord har vi rätt förutsättningar för att möta denna, säger Mats Johnson, VD Speed.

     – Det är fantastiskt kul att vara en del av Speed-gänget! Speed är ett spännande bolag och jag ser otroligt positivt på företaget och vår plan framåt, både ur ett tillväxtperspektiv men även från en hållbarhetsmässig aspekt. Just det utpräglade fokuset på hållbart företagande känns helt rätt och något som kunder efterfrågar mer och mer. Här ser jag fram emot att hitta ytterligare möjligheter för logistik att bli än mer hållbart.

För ytterligare information:
Mats Johnson, VD Speed Group AB
033 44 47 30