50 lagermedarbetare till Speed Group


En av våra större uppdragsgivare har precis blivit en ännu större uppdragsgivare. Kul, tycker vi. Det innebär samtidigt att vi nu söker 50 skickliga lagermedarbetare. Skickliga definierar vi som att du har erfarenhet och gärna truckkort. Vi finns på Viared i Borås i nya och fräscha lokaler med plats för ambitioner och framtid.

Om tjänsten
Som lagerarbetare blir du en viktig del i lagerflödet hos oss på Speed Group – Nordens kanske mest expansiva logistikföretag. Utifrån din erfarenhet och kompetens kommer du att jobba med fokus på antingen plock och pack eller truckkörning. Vi jobbar med moderna automationslösningar och digitala plocksystem med dator och handscanner. För dig som har truckkort och lång erfarenhet av truckkörning finns det stora möjligheter att få göra det vi tror att du uppskattar allra mest: att köra truck.

Arbetsuppgifterna som lagerarbetare kan inkludera:
- Plock, pack och emballering
- Truckkörning; lossning, lastning, inlägg
- Ommärkning

Vårt lager i Borås ligger på Viared och är med sina 83.000 kvadratmeter en av Sveriges största lagerbyggnader. I våra nya, fräscha lokaler jobbar omkring 500 personer, fördelat på dygnets alla timmar. Du kommer att jobba antingen natt eller 2-skift, vilket innebär arbete måndag-fredag 06:40-15:25 varannan vecka och måndag-torsdag 15:20-24:00 + fredag 15:20-22:00 varannan vecka. Även arbete på helger kan förekomma. Högt tempo är vår vardag, och ibland kan jobbet också vara fysiskt krävande. Uppdraget startar omgående eller enkligt ök.

Hos oss på Speed kommer du få många härliga och engagerade kollegor! Ofta jobbar vi team och grupper där samarbete är i fokus. Din insats och inställning kommer vara oerhört viktig. Vi Speedare är kända för att svara snabba, personliga, empatiska, engagerade och dynamiska – något vi hoppas och tror att du kommer att känna av och själv också leva dessa värderingar.


Om oss
Speed Group erbjuder hållbara, flexibla och innovativa lösningar för komplexa logistik- och personalutmaningar. Vi finns i Borås, Göteborg och Stockholm, omsätter drygt 700 MSEK och har ca 1000 anställda.

Hållbarhet är en viktig fråga för oss, både när det kommer till sociala frågor som säker och god arbetsmiljö, och frågor som rör miljö och klimat. Som en del i vår ambition att vara klimatneutrala år 2025 har vi byggt Nordens största takbaserade solcellsanläggning på vårt lager i Borås. Anläggningen tas i bruk nu i vår. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. I detta fall kommer du primärt att arbeta hos vår interna kund Speed Logistics, dvs. inom vår egen lagerverksamhet, men kan vid behov bokas ut till våra externa kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.


Om dig
Har du erfarenhet av plock och pack? Är du dessutom noggrann, snabblärd och ansvarstagande? Bra, för det är viktiga saker vi tittar på nu när vi letar efter våra nya kollegor. Nedan har vi listat de krav som vi ställer plus saker som ger en extra fördel i urvalet.

Krav:
- Lagervana (erfarenhet av plock, pack och/eller emballering)
- Kunna jobba 2-skift eller natt
- God datavana och systemkunskap
- Körkort och tillgång till bil
- God svenska i tal och skrift

Starkt meriterande:
- Truckkort A+B
- Erfarenhet av att ha kört truck A+B
- Erfarenhet av SAP och/eller EWM

Några personliga egenskaper som kommer vara extra viktiga för att du ska trivas och lyckas hos oss är, utöver noggrann, snabblärd och ansvarstagande, att du är initiativtagande och flexibel. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs med att jobba i ett högt tempo tillsammans med kollegorna!

Är du en av våra nya 50 medarbetare? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt och berätta varför just du ska bli vår nya kollega!


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.
___

Sökord: lager, lagerjobb, lagermedarbetare, lagerpersonal, lagerarbetare, plock&pack, plock, pack, plock och pack, truckförare, truckkörning, truckkort, A+B, terminalarbete, terminal, logistik, lager och logistik


Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-05-16

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.