Är du en lagermedarbetare som gärna arbetar admninstrativt och har stor erfarenhet av att arbeta i Excel? Se hit!

Om uppdraget
I rollen som administrativ lagermedarbetare hos vår kund ger man support till deras spare part manager. Arbetet innehåller lagerarbete samt inventering och är till stor del administrativ.

Arbetsuppgifter:
Plock
Inventering
Administration (Excel till stor del)

Tjänsten är 6 månader visstid med start vid årsskiftet. Arbetstiderna är förlagda dagtid och företaget är beläget i Mölnlycke.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.

Din profilOm dig
För att trivas i rollen som administrativ lagermedarbetare behöver du vara en noggrann och van admninistratör. Vi ser att du är en positiv och serviceinriktad person som är ordningsam och gärna besitter tidiagre erfarenhet av orderadministration av tekniska produkter samt tidiagre erfarenhet av lagerarbete.

Krav:
Goda kunskaper i Excel
Svenska samt engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:
Truckkort
Körkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Snabbfakta

Jobb
Lager/Administration

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2018-12-21

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.