Affärsutvecklare till Speed Group


Brinner du för att skapa kontakter och affärer? Har du gedigen erfarenhet av bygglogistik? Speed Logistics växer och söker nu en Affärsutvecklare med fokus på byggsektorn. Genom din tidigare erfarenhet och kunskap från byggbranschen har du möjlighet att bidra till vår fortsatta tillväxtresa.

Välkommen med din ansökan till ett bolag som präglas av engagemang, kreativitet och kompetens!


Om tjänsten
Speed Group har sedan ett antal år tillbaka bedrivit bygglogistik men ser en än större potential i detta område i dag och har med anledning av detta behov av en duktig Affärsutvecklare med inriktning inom byggsektorn. Då vi har en stark finansiell bas och ett önskemål om ökad tillväxt förutsätter rollen att du har ett starkt driv och intresse av att göra affärer då det kommer vara din huvudsakliga uppgift. Du kommer därmed vara en viktig pusselbit i det här affärsområdets fortsatta utvecklingsresa.

Arbetsområde som Affärsutvecklare
• Uppsökande försäljning mot byggbranschen
• Upprättande av offerter och affärsavtal
• Kalkylering
• Prospektering och bearbetning av kunder

Som Affärsutvecklare hos oss på Speed Logistics kommer du utgå från Borås men arbeta nationellt med främst tonvikt på Stockholm och Västra Götalandsregionen. Det förekommer därför många resor i tjänsten.

Du rapporterar till Speed Groups Affärsutvecklingschef.


Om bolaget
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom logistik, bemanning, rekrytering och utbildning. Med +150 000 kvm lageryta och smarta automationslösningar är vi idag en av Nordens ledande aktörer inom tredjepartslogistik.

Speed Group finns idag på tre orter; Borås, Göteborg och Stockholm. Koncernen består av sju bolag som sysselsätter totalt ca 1000 personer och har en total omsättning på nära 1 MRD SEK. Speed Group grundades 2004 och är sedan 2015 majoritetsägt av Ratos.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av en professionell och jordnära organisation som verkar i en positiv miljö. Vårt företag präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer på speedgroup.se.

Din profil
För att lyckas i rollen som Affärsutvecklare ser vi att du har ett stort kontaktnät i byggbranschen samt en djup förståelse i hur logistiken fungerar på en större byggarbetsplats. Vidare har du ett intresse för tekniska hjälpmedel såsom WMS-system, appar etcetera för att effektivisera och optimera flöden samt komma med nyheter som kunderna uppskattar och vill ta del av.

Genom din tidigare erfarenhet och kunskap inom byggbranschen och dess tillhörande logistikflöden kommer du ha stora möjligheter att utveckla och förbättra våra befintliga bygg- och logistikprocesser. Du har förmågan och drivet att skapa nya kontakter, sätta affärer i fokus samtidigt som du gillar att bidra med positiv energi och insikter till verksamheten.

Som person är du självgående, förtroendeingivande och personlig. Vidare har du ett säljande sätt som entusiasmerar och engagerar andra i din omgivning.

Krav
• Tidigare erfarenhet/god förståelse från byggbranschen
• Obehindrat tal i svenska och goda kunskaper i engelska
• Brett kontaktnät från byggbranschen
• Stort tekniskt intresse för tekniska hjälpmedel t.ex. WMS-system
• Goda kunskaper i Excel

Meriterande
• Eftergymnasial utbildning inom bygg eller logistik
• Gedigen erfarenhet från tekniska hjälpmedel, t.ex. WMS-system

Som Affärsutvecklare är du duktig på att vända utmaningar till möjligheter samt att anpassa dialog och strategi utifrån det som passar kunden och dess verksamhet bäst.

Ta chansen att bli en del av ett växande bolag med engagerade och härliga kollegor!


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Göran Karlsson på goran.karlsson@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

_______

Sökord: affärsutvecklare, förman, platschef, byggingenjör, affärschef, affärsområdeschef


Snabbfakta

Jobb
Affärsutvecklare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-10-29

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.