- Har du erfarenhet från kontroll och testning av elektronikprodukter? – Följ med Speed till ett företag med högteknologiska produkter!

Om uppdraget
Speed söker nu drivna, noggranna och teknikintresserade personer, som vill jobba med att kontrollera och testa elektroniska produkter och dess komponenter i Göteborg. Uppdraget är långsiktigt och sker på dagtid.

Din profil
Vi tror att du är en noggrann person som motiveras av utveckling av processer och att utföra arbetet med kvalité. Du behöver tycka om att arbeta med mindre komponenter i mindre serier och således vara fingerflink. Har du en tidigare erfarenhet av ankomstkontroll, lödning, montering och avsyning i är det meriterande.

Krav
- Erfarenhet av elektronikproduktion
- Erfarenhet av lager
- Teknisk utbildning
Meriterande
- Erfarenhet av övriga elektronikbranschen
- Erfarenhet av lödning och ytmontering
- Körkort och tillgång till bil

Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Är du ankomstkontrollanten som vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna William Levinsson på william.levinsson@speedgroup.se – välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Jobb
Ruag Ankomstkontrollant

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-11-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.