Lumibird Photonics Sweden AB

Ankomstkontrollant till Lumibird Photonics


Är du en kvalitetsmedveten person med erfarenhet av mekanik och ritningsläsning? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Lumibird Photonics söker en Ankomstkontrollant till deras produktion. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Ankomstkontrollant arbetar du med mottagning av material och ritningsläsning. Ditt uppdrag blir att säkerställa att materialet överensstämmer mot antal/mängd, ritningskrav och medföljande dokumentation. I arbetet ingår det även avvikelsehantering och rapportering. Du säkerställer även att ankommet material hanteras korrekt från det att materialet kommer in, till dess att materialet presenteras för produktionen.

Förekommande arbetsuppgifter:
- Kontroll av ankommet material
- Ritningsläsning
- Dokumentation och rapportering

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Om bolaget
LUMIBIRD är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

LUMIBIRD skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av LUMIBIRD juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Ankostkontrollant ser vi att du har erfarenhet av mekanik och har grundläggande kunskaper inom ESD. Du har även en god erfarenhet av ritningsläsning. Som person ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en god datavana och tycker om att få varva ditt arbete med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Krav:
- God erfarenhet av ritningsläsning
- Grundläggande kunskaper inom ESD
- Erfarenhet av arbete inom mekanik
- Datavana
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
___
Sökord: Ankomstkontrollant, ankomstkontroll, materilhantering, ritningsläsning, godsmottagning, kvalitetskontrollant, elektronikproduktion, CNC, mekanik, beredning

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Lumibird Photonics Sweden AB

Jobb

Ankomstkontrollant till Lumibird Photonics

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-12-08Ansök nu

Lina Amen

REKRYTERARE

    Tipsa en vän