Sveba Dahlen

Automationselektriker till Sveba Dahlen


Trivs du med ett varierande arbete och har kunskap i att hantera el-ritningar och el-scheman? Just nu söker vi en Automationselektriker till Sveba Dahlen, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Automationselektriker på Sveba Dahlen är dina huvudsakliga ansvarsområden el-montering i verkstaden enligt kundanpassade ritningar, koppling av elskåp, montage och slutkontroll av ugnar och maskiner, samt vissa mekaniska uppgifter. Du kommer även vara involverad i service, reparationer och nyinstallationer hos Svebas kunder. Som Automationselektriker kommer du framför allt ha nära samarbete med El-Design (konstruktionsavdelningen).

Industri-/tunnelugnsavdelningen på Sveba Dahlen är specialiserade på tillverkning av industriell bageriutrustning och installerar den hos kunder världen över. Deras huvudfokus ligger på tunnelugnar samt tillhörande utrustning. I rollen som Automationselektriker kan du förvänta dig perioder med längre resor för kundinstallationer, ibland upp till 2-3 veckor.

Varje projekt är unikt och skräddarsytt för kunden, vilket innebär att ditt arbete kommer vara varierande och utmanande!

Om bolaget
Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag en ledande aktör inom utveckling och tillverkning av bagerimaskiner och pizzaugnar. Våra varumärken är Sveba Dahlen och Glimek. Huvudkontoret ligger i Fristad, utanför Borås. Sveba Dahlen ägs av den amerikanska koncernen Middleby Corporation, som är noterat på Nasdaq och har en stark global position inom utrustning för restauranger, storkök och bagerier.

Sveba Dahlen finns på ett stort antal marknader i länder runt om i världen. Vårt koncept är detsamma även globalt – vi är den tillförlitliga och professionella affärspartnern med en engagerad och tillgänglig organisation, användarvänlig design och robust, högpresterande och energieffektiv utrustning.

Läs mer om oss på Läs mer om oss på sveba-dahlen.se .

Om dig
För att trivas och lyckas i rollen krävs det att du är van vid att läsa och tolka el-ritningar samt att du är självgående i att koppla efter el-scheman. Kunskaper inom PLC och programmering är meriterande, liksom mekanisk kompetens. Du behöver kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Ett B-körkort för personbil är också ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som är en pålitlig lagspelare och som värdesätter kvalitet och noggrannhet i ditt arbete. Du tycker om att utvecklas i din roll och delar gärna med dig av din kunskap till övriga på avdelningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: Automationsmontör, Ugnstekniker, Industriell Eltekniker, Installationstekniker, El- och automationstekniker, Maskinmontör, Industriell serviceingenjör, Automation, Installation, Reparation, PLC-programmering, Mekanik

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Sveba Dahlen

Jobb

Automationselektriker till Sveba Dahlen

Ort

Borås

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Rekrytering

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2024-04-24Ansök nu

Carl Otter

REKRYTERINGSKONSULT Tjänstemän

033 722 60 19

    Tipsa en vän