Speed

CE-chaufför sökes till Speed i Stenungsund


Är du en ansvarsfull och pålitlig person med god körvana och erfarenhet av transporter? Då har vi jobbet för dig!
Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som CE-chaufför hos oss i Stenungsund kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa smidig transport av varor och material, samtidigt som du bidrar till effektivitet vid vår terminal. Arbetet kommer att utföras under dagtid med fasta arbetstider på antingen 6-15 eller 7-16, från måndag till fredag.

Du kommer att vara ansvarig för att köra och leverera specialtransporter till angivna destinationer. Detta kan innefatta tunga gods eller andra specialtransporter som kräver extra omsorg och skicklighet. Du kommer även att vara delaktig i lastnings- och lossningsprocessen vid vår terminal.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Som CE-chaufför hos oss kommer du vara en viktig länk i vår verksamhet och därför söker vi dig som är engagerad, serviceinriktad och flexibel. Vidare har du goda språkkunskaper i svenska och engelska.

För att vara lämplig för denna tjänst krävs det att du har CE-körkort och YKB samt erfarenhet av att köra tunga fordon. Vidare är det meriterande om du har ett ADR-certifikat. Du ska ha god kännedom om säkerhetsföreskrifter och trafikregler och kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. En god kommunikationsförmåga och servicekänsla mot kunder är också viktigt.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Välkommen med din ansökan!
_________
Sökord: CE, CE chaufför, chaufför, lastbil, förare, lossare, lastare, terminalarbetare, terminal

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

CE-chaufför sökes till Speed i Stenungsund

Ort

Stenungsund

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-10-19Ansök nu

ISAK LINDROTH

REKRYTERARE

0737 46 22 55

    Tipsa en vän