Saab Surveillance

CNC-operatör till Saab Surveillance


Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-operatör inom prototyptillverkning på ett spännande och globalt försvars- och säkerhetsföretag. Vår kund Saab Surveillance i Göteborg har behov av en CNC-operatör som har erfarenhet från fräsmaskiner. Är detta du? Tveka inte på att söka tjänsten - välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som CNC-operatör på Saab blir du en del av produktionsavdelningen Engineering Workshop som är en del av Sourcing & Production Göteborg som finns inom affärsområdet Surveillance. Surveillance, är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.

Enheten du kommer att tillhöra, ansvarar för framtagning av mekanikdetaljer för prototyper i första hand. Även reparationer och uppdateringar av mekanikdetaljer sker under tillverkning. Avdelningen producerar en stor variation artiklar, och består i dagsläget av 10 personer.

Dina arbetsuppgifter består av:
- CNC-operatörsarbete inom fräsning via datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken
- Manuella verkstadsarbeten
- Beredning av CAD/CAM-underlag
- Programmering
- Montering
- Hantering av prototyparbete
- Kemikaliehantering
- Ritningsläsning och hantering av dokument på svenska och engelska
- Ständigt bidragande till förbättringar inom området kvalitet, leverans och ekonomi

Uppdraget är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag, med placering i Göteborg. Du börjar som konsult med chans till anställning hos kund i framtiden.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Din profil
För att lyckas i rollen som CNC-operatör på Saab, ser vi att du har erfarenhet av CNC-fräs. Vi ser även att du gärna har en teknisk utbildning/bakgrund sedan tidigare.

Som person tror vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har lätt för att kommunicera och samarbetar väl med andra i gruppen. Du har även en stor förmåga att hantera ständiga förändringar i flödet.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan.
______
Sökord: CNC, CNC-operatör, CNC-tekniker, maskinoperatör

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Saab Surveillance

Jobb

CNC-operatör till Saab Surveillance

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-12-26Ansök nu

Lina Amen

REKRYTERARE

    Tipsa en vän