Speed Competence

Containerlossare sökes till Viared, omgående start!


Är du i behov av att dryga ut kassan med ett extrajobb? Just nu söker vi timanställda med annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% för lossningsuppdrag i Borås / Viared

Om uppdraget
Som timanställd medarbetare hos kommer du att vara en värdefull del av vårt team. Vi söker nya medarbetare som kan lossa contianer på dagtid.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
– Lossning och lastning av containers
– Sortering
– Inleverans
– Truckkörning

Du som ansöker måste kunna arbeta ca 2- 3 dagar i veckan framförallt dagtid. Din tillgänglighet kommer vara avgörande för en anställning. Som extraanställd hos oss på Speed registrerar du din tillgänglighet och blir utefter den erbjuden arbetspass.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som vill jobba extra och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av exempelvis studier eller annat arbete.

Du är en självgående och ansvarsfull person som trivs med att arbeta i ett team.

Om dig
Krav:
- Kunna arbeta dagtid
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, intyg kommer behöva uppvisas
- Möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan.
- God kunskap i svenska, både i tal och skrift
- Truckkort A

Meriterande:
- Lagererfarenhet
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

Ansökan
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Du behöver svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag via annonsens ansök-knapp!

Välkommen till Speed!

Sökord: Lossning, Lastning, Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, Lager, Lagerarbete, Logistik, Terminalarbetare, Lagerjobb, Student, Extrajobb

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed Competence

Jobb

Containerlossare sökes till Viared, omgående start!

Ort

Borås

Omfattning

Deltid

Uppdragstyp

Rekrytering

Varaktighet

Timanställning

Sista ansökningsdag

2024-05-06Ansök nu

ISAK LINDROTH

REKRYTERARE

0737 46 22 55

    Tipsa en vän