Nelly

Customer Experience Agent och dansk översättare till Nelly


Kan du kommunicera obehindrat på danska i skrift, är grym på service och älskar att göra det där lilla extra för dina kunder? Nelly.com – en av Nordens mest välkända modeåterförsäljare söker dansktalande medarbetare till kundservice. Välkommen med din ansökan.

Om uppdraget
Som Customer Service Experience Agent kommer du jobba i ett härligt team på Nelly.com's kundtjänst, för att ge den bästa servicen via chatt och mail till Nelly.com’s danska kunder! Teamet består av cirka 15 positiva, drivna och passionerade kundservicemedarbetare, koordinator, systemadministratör och manager. Kunderna finns i hela Norden, därför är det ett stort plus om du behärskar ytterligare något nordiskt språk i tal och skrift, utöver danska och svenska. Vid behov stöttas även kollegorna på den övriga marknaden vilket innebär att du också ska känna dig bekväm att använda dig av engelska.

Du kommer också att ansvara för att översättningarna till att deras danska sajt flyter på. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom det området är att översätta kampanjer, nyhetsbrev, produktbeskrivningar samt mail till kunder.

Schemalagd arbetstid måndag-fredag, heltid med placering i Borås. Möjlighet till hemarbete finns. Behovet är långsiktigt.

Om bolaget
Nelly.com drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.

Nelly.com och NLYMan.com är ledande aktörer inom Online Fashion Retail och är verksamma i hela världen med störst fokus på Norden. De har idag ett utbud på över 200 välkända varumärken samt sina egna unika NLY Brands.

Besök Nelly.com's hemsida för att läsa mer om företaget - www.nelly.com/se/

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I denna rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som är mycket kund- och servicefokuserad, samt flink i fingrarna.
Som kundservicemedarbetare på Nelly.com är du företagets ansikte utåt och du anstränger dig alltid för att överträffa kundens förväntningar. Det är din uppgift att vara lyhörd och skapa en förståelse för alla kunder och hitta en passande lösning. Du har med fördel erfarenhet från liknande arbete inom service, men det viktigaste är att service kommer naturligt för dig.

Du är en driven och resultatinriktad person som trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, har goda datorkunskaper och älskar att multitaska.
Vi letar efter någon som kommer passa väl in i vårt team och lägger därför stor vikt vid din personlighet.

Du behärskar det danska språket mycket väl och tycker det är kul att uttrycka dig i skrift och leka med ord. Att du är resultatorienterad och har ett genuint intresse för mode och e-handel är ett stort plus!

Kunskaper som krävs för uppdraget:
- Gymnasiekompetens
- Mycket goda kunskaper i danska i skrift
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
- Mycket god datorvana i PC-miljö/i Office-paketet
- Meriterande med erfarenhet från kundservice

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: Customer Experience Agent, danska, kundtjänstmedarbetare, översättare

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Nelly

Jobb

Customer Experience Agent och dansk översättare till Nelly

Ort

Borås

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-11-30Ansök nu

KLARA KROKSJÖ

RESEARCHER

070 760 99 89

    Tipsa en vän