Speed

Customer Service hos vår kund i Borås


Är du en person som trivs i en roll med mycket kundkontakter i kombination med administrativt arbete? Hos vår kund i Borås får du jobba på ett härligt och personligt företag med stort hjärta. Välkommen med din ansökan till rollen som Customer Service!

Om uppdraget
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och kan förstärka vår kunds kundserviceteam. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att ge support till kunder via telefon, mail, hjälpa till med beställningar och spåra paket.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantering av intern support
- Dokumentation
- Sälja reservdelar

Vidare kommer du arbeta med system och verktyg och effektivisera vår kunds kundservice. I rollen som Customer Service kommer du kommunicera på både engelska och svenska då flera av kunderna är internationella.

Start efter sommaren och det kommer att vara aktuellt med både heltid och extrajobb/timmar.

Om bolaget
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön. Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
I rollen som Customer Service är du serviceminded, positiv och noggrann. Du är flink i fingrarna och tycker om att ha många bollar i luften i samtidigt. Du har en stark kommunikativ förmåga och har obehindrade kunskaper i engelska, så väl i tal som skrift eftersom du kommer ha mycket internationella kontakter. Har du även kunskaper i andra språk - exempelvis norska, ser vi det som meriterande.

Du har med fördel tidigare arbetat i liknande roll där du gett support ut mot kund. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Kundsupport, Supportmedarbetare, Kundserviceagent, Customer Support, Customer Service Coordinator

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

Customer Service hos vår kund i Borås

Ort

Borås

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Sommarjobb

Sista ansökningsdag

2024-08-16Ansök nu

KLARA KROKSJÖ

KONSULTCHEF

070 760 99 89

    Tipsa en vän