Speed

Customer Support Coordinator till vår kund i Borås


Vill du ha en utvecklande och ansvarsfull roll inom kvalitet och kundnöjdhet? Är du en engagerad problemlösare med stort driv och nyfikenhet? Som Customer Support Coordinator hos vår kund i Borås får du arbeta med kundsupport i ett globalt bolag. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
I rollen som Customer Support Coordinator hos vår kund i Borås spelar du en central roll i att säkerställa en smidig och effektiv kundsupport inom teknikområdet. Du mottar, bearbetar och följer upp förfrågningar via telefon och mail relaterade till kunders beställningar inom ditt arbetsområde.

I denna roll hanterar du individuellt en fastställd kundportfölj samtidigt som du förväntas bidra till teamets övergripande resultat. Dina arbetsuppgifter inkluderar både operativt arbete med orderflöde och logistiska reklamationer, samt strategiskt arbete med förbättringar för att överträffa kundens förväntningar.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Önskvärd start är snarast och förväntad varaktighet är tom augusti 2024 med chans till förlängning.

Du arbetar i nära samarbete med företagets kunder, men också med tillverkande enheter och säljare för att tillsammans skapa goda och långsiktiga kundrelationer.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Om dig
För att lyckas i rollen som Customer Support Coordinator tror vi att du har en högskoleutbildning inom teknik, logistik, ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har goda kunskaper i Office-paketet. Har du även kommit i kontakt med systemet JD Edwards ser vi det som meriterande.

Som Customer Support Coordinator är du noggrann och har förmågan att hantera flera ärenden samtidigt. Vi letar efter dig som har ett starkt ansvarstagande, positiv attityd och trivs i en miljö där du både får arbeta självständigt och i team. Eftersom rollen innebär mycket kundkontakt och problemlösning ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och ser lösningar istället för hinder.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Önskvärd start är snarast och förväntad varaktighet är tom augusti 2024 med chans till förlängning.

Låter detta som en perfekt roll för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
__________

Sökord: Kundsupport, Koordinator, Teknisk kundsupport, Kundhantering, Logistikreklamationer, Tekniskt stöd, Kundportföljhantering, Reklamationshantering

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

Customer Support Coordinator till vår kund i Borås

Ort

Borås

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-12-05Ansök nu

KLARA KROKSJÖ

RESEARCHER

070 760 99 89

    Tipsa en vän