Saab

Delprojektledare till Saab


Vill du leda spännande utvecklingsprojekt inom Sourcing & Produktion? Ta chansen att bli Saabs nya Delprojektledare där du blir en central del av ett dynamiskt team som driver innovation och framgång framåt!

Om uppdraget
Som Delprojektledare tar du ledningen för Sourcing & Produktionens utvecklings- och leveransprojekt. Du kommer att guida teamet genom industrialiserings-, planerings-, inköps- och tillverkningsprocesserna för att säkerställa produktens genomförbarhet.

Din roll som Delprojektledare involverar att planera och övervaka aktiviteter för att uppfylla tidslinjer och budgetar, med regelbundna ekonomiska redovisningar till huvudprojektledaren. En viktig del av rollen innebär också att kommunicera tydligt och effektivt för att hantera risker och förseningar. Det kommer vara din uppgift att se till att skapa en kreativ, positiv och effektiv arbetsmiljö.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Om dig
För att lyckas i rollen som Delprojektledare tror vi att du är en resultatdriven ledare med förmåga att bygga starka team. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och några års arbete inom liknande roller, tillsammans med teknisk förståelse och kunskap om Antura och/eller IFS.

För att effektivt samordna teamet och kommunicera med andra delprojekt är det av stor vikt att du har god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Du är flexibel, organisatorisk och självgående, med förmåga att fatta beslut och driva projektet framåt. Din förmåga att anpassa dig till Saabs säkerhetskrav är också viktig för rollen.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________

Sökord: Projektledare, Teamledare, Projektansvarig, Leveransledare, Projektchef, Produktionsledare, Utvecklingsledare, Industriprojektledare, Serieleveransledare, Leveranskoordinator

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Saab

Jobb

Delprojektledare till Saab

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-04-25Ansök nu

KLARA KROKSJÖ

RESEARCHER

070 760 99 89

    Tipsa en vän