Saab

Ekonomiassistent till Saab i Linköping


Just nu söker vi en driven ekonomiassistent för att stärka Saabs ekonomiavdelning i Linköping. Är du en social & driven person? Har du dessutom erfarenhet av ekonomiarbete - då är det kanske dig vi söker. Välkommen!

Om uppdraget
Saab i Linköping vill nu utöka sitt ekonomiteam. Som ekonomiassistent hos Saab kommer du att ha en central roll i deras verksamhet. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar hantering och bokföring av leverantörsfakturor samt att lösa problem och föreslå förbättringar för att effektivisera hanteringen. Vidare kommer du att vara ansvarig för att tolka och hantera eventuella avvikelser och problem som uppstår. Utöver detta kan du också förvänta dig att ta ansvar för andra ekonomirelaterade uppgifter som behövs för att stödja verksamheten.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen som Ekonomiassistent hos Saab ser vi gärna att du har en grundläggande ekonomisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra, alternativt att du har likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskaper i Agresso. Som person är du framåt, social och ansvarstagande. Du är inte rädd för att ta initiativ och trivs i en miljö där du kan påverka och göra skillnad. Din noggrannhet och förmåga att lösa problem kommer vara värdefulla tillgångar i rollen. Utöver detta är du även flytande i både svenska och engelska.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: ekonomi, ekonomiassistent, leverantörsfakturor, fakturahantering, bokföring

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Saab

Jobb

Ekonomiassistent till Saab i Linköping

Ort

Linköping

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-11-30Ansök nu

KLARA KROKSJÖ

RESEARCHER

070 760 99 89

    Tipsa en vän