Speed Group

Ekonomiassistent till vår kund inom försvarsindustrin


Trivs du med att jobba med siffror, självständigt och i team? Välkommen med din ansökan som Ekonomiassistent!

Om uppdraget
I rollen som Ekonomiassistent hos vår kund arbetar du i ett härligt team. Dina kollegor är fördelade på kundens olika anläggnignar södra Sverige. Ni har därför daglig kontakt och avstämningar med varandra online.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
- Administrativt stöd för organisation
- Hantering av olika typer av kundfakturering
- Ansvar för nyregistrering och underhåll av projektregister
- Verksamhetsstöd inom kundfaktureringsfrågor
- Aktiv medverkan i utvecklingen och digitaliseringen av vår kunds processer.

Utöver detta kommer du att ha regelbunden kommunikation med medarbetare från olika affärsenheter. Exempelvis är du behjälplig med att svara på frågor via e-post på både svenska och engelska.

Önskvärd start är omgående eller enl. överenskommelse. Till en början är du anställd som konsult via oss på Speed Group. Arbetstiderna är mån-fre, 8-17 med möjlighet till flex.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att trivas i rollen som Ekonomiassistent hos vår kund tror vi att du är en person som gillarnär det händer saker. Du är nyfiken och lyhörd för förändringar. Att arbeta i team likväl som självständigt kommer naturligt för dig.
Vi tror att du har någon form av ekonomisk erfarenhet, antingen via utbildning på gymnasienivå, eftergymnasiala studier eller arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av av Unit4 Agresso är detta meriterande.

Här får du komma till en arbetsplats där man tror på dig, din kompetens och din möjlighet till att utvecklas.
Har du redan erfarenheter med dig kommer du kunna bidra till teamets resultat, likväl som att du kan få möjligheten att utvecklas tillsammans med ditt nya team! Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: ekonomi, ekonomiassistent, leverantörsfakturor, fakturahantering, bokföring, kundfaktura, kundfakturering

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed Group

Jobb

Ekonomiassistent till vår kund inom försvarsindustrin

Ort

Linköping

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-04-27Ansök nu

KLARA KROKSJÖ

RESEARCHER

070 760 99 89

    Tipsa en vän