Kitron

Elektronikmontör till Kitron AB


Är du en noggrann och teknikintresserad person? Vill du arbeta i en positiv, utmanande och inspirerande arbetsmiljö? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Kitron har nu behov av att stärka upp sitt team med Elektronikmontörer. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Elektronikmontör är du en del av ett team som har till uppgift att producera produkter till olika kunder. Som Elektronikmontör kan du få arbeta med olika arbetsuppgifter som exempelvis montering, testning eller lödning.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
• Lödning
• Avsyning
• Montering
• Operatör vid ytmonteringslina
• Testning

Uppdraget är förlagt på heltid med placering i Jönköping, och kan inkludera både dag- och skiftarbete. Detta innebär att du behöver vara flexibel kring arbetstider.

Om bolaget
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 3000 anställda.

Läs mer om bolaget på www.kitron.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en utbildning inom elektronik/teknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom elektronik, mekanik eller mekatronik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som operatör på en ytmonteringslina, eller med lödning, montering eller avsyning.
Som person tror vi att du är noggrann, ansvarstagande och fingerflink. Vidare bör du tycka om att arbeta systematiskt och strukturerat, samtidigt som du är kvalitetsmedveten. Du har en god kommunikationsförmåga och samarbetar väl med andra.

Är du den vi söker? Tveka inte – ansök redan idag!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: produktionspersonal, produktion, elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik, teknik.

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Kitron

Jobb

Elektronikmontör till Kitron AB

Ort

Jönköping

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-05-03Ansök nu

Lina Amen

KONSULTCHEF

    Tipsa en vän