Lumibird Photonics Sweden AB

Elektronikmontör till Lumibird Photonics


Är du en noggrann och teknikintresserad person? Vill du arbeta på ett spännande bolag med högteknologiska produkter? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Lumibird Photonics har nu behov av att stärka upp sin tillverkningsavdelning med en Elektronikmontör. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Elektronikmontör på Lumibird Photonics kommer du vara en del av en verksamhet där det sker omplanering, hantering av nyproduktion och reparenter, samt tillverkning av olika varianter av laseravståndsmätare och dess underdetaljer. Övergripande kommer du genomföra lödning av komponenter på kretskort samt kablering av kablar till sammansatt produkt med mekanik. I ditt dagliga arbete förekommer det användning av ritningar och dokument både på svenska och på engelska. Vidare kommer du att få bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation, samt bidra med kontinuerliga förbättringar inom verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Lödning
- Ritningsläsning
- Ansvara för att utföra montering, delavsyning och ändringsarbete i produktion
- Utföra elektrisk funktionskontroll, ESD och kalibrering
- Utföra montering utöver standardarbete, så som prototyparbete och reparationer
- Aktivt bidra vid framtagande och underhåll av monteringsdokumentation

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Om bolaget
LUMIBIRD är en av världens ledande specialister när det kommer till laser. Med 50 års erfarenhet och expertis inom 3 nyckelteknologier – solid state laser, laserdioder och fiberlaser. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högpresterande laser för vetenskapliga (laboratorier och universitet), industriella (tillverkning, försvar och LIDAR sensorer) och medicintekniska (oftalmologi, ultraljud) marknader.

LUMIBIRD skapades genom företagsförvärv mellan Keopsys- och Quantel-grupperna i oktober 2017 och är ett medelstort företag med mer än 800 anställda, intäkter på över 126 miljoner euro och kontor i Europa, Nordamerika, Kina, Japan och Australien.

Saabs laserverksamhet förvärvades av LUMIBIRD juni 2022 och idag bedrivs verksamheten under namnet Lumibird Photonics Sweden AB på Kallebäcksberget i Göteborg.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.¨

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Elektronikmontör ser vi gärna att du har ett stort intresse för teknik och elektronik. Vi ser gärna att du har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning , alternativt arbetslivserfarenhet inom elektronikproduktion.

Vidare är du en flexibel person som är nyfiken och tar för dig i nya situationer. Du bör också ha lätt att använda datorsystem för att hantera olika dokument som krävs för instruktioner och rapportering. Utöver detta ser vi att du är kommunikativ då arbetet kräver samarbete, både med dina kollegor men även med andra instanser. Du genomför ditt arbete med entusiasm och noggrannhet där ditt mål är att leverera i tid med god kvalitet samtidigt som du har kul på jobbet.

Meriterande:
- Erfarenhet av manuell lödning
- Giltigt lödcertifikat
- Erfarenhet av ritningsläsning

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Välkommen med din ansökan!
_________
Sökord: Elektronikmontör, elektronikmontering, elektronikproduktion, elektronikmontörer, elmontör, IPC-certifikat, montör, renrum, maskinoperatör, testning, provare,

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Lumibird Photonics Sweden AB

Jobb

Elektronikmontör till Lumibird Photonics

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-08-14Ansök nu

Lina Amen

KONSULTCHEF

    Tipsa en vän