Beyond Gravity

Elektronikmontör till MCM Beyond Gravity


Har du erfarenhet av elektronikproduktion alternativt en teknisk utbildning? Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag som tillverkar produkter för användning i rymden? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Beyond Gravity söker Elektronikmontör till deras produktion.

Om uppdraget
Som Elektronikmontör på Beyond Gravity i rollen som MCM Assembly Operator arbetar du framförallt med Die-Bonding och Wire-Bonding i renrumsmiljö. Du har ett stort ansvar i din roll då den även innefattar att göra egenkontroll och testning av produkten du tillverkar.

Vidare kommer du vara delaktig i kontinuerligt förbättringsarbete för att utveckla arbetssätt, flöden och processer, så som LEAN. I rollen ingår det även viss administration utöver testning av produkter. Vi ser gärna att du trivs med att ha gränsöverskridande dialog mellan avdelningarna, till exempel i frågor vad gäller design och nyutveckling. Samt att du stöttar vid felutredning och avvikelsehantering.

Exempel på övriga arbetsuppgifter som kan förekomma:

• Montering
• Lödning
• Limning
• Lackering
• Inspektion av hårdvara och dokumentation
• Materialkittning
• Testning av produkter
• Ytmontering

Uppdraget är långsiktigt och arbetet är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag. Du kommer att arbeta i moderna och högteknologiska lokaler med placering i Kallebäck.Om bolaget
Beyond Gravity, med huvudkontor i Zurich, Schweiz, har omkring 1600 medarbetare på tolv platser i sex länder (Schweiz, Sverige, Österrike, Tyskland, USA och Finland). Bolaget utvecklar och tillverkar produkter för satelliter och bärraketer med målet att främja mänskligheten och att möjliggöra utforskandet av världen. Beyond Gravity är den föredragna leverantören av alla typer av bärraketer och är ledande inom utvalda satellitprodukter samt för konstellationer inom New Space-sektorn. År 2021 genererade företaget en omsättning omkring 320 miljoner CHF.

Läs mer om bolaget på www.beyondgravity.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig

För att lyckas i rollen som Elektronikmontör på Beyond Gravity ser vi gärna att du har en god kunskap och förståelse för processer inom en elektronikproduktion. Du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, alternativt ett mycket stort intresse för produkten och ett gott handlag för finmotoriskt arbete. Som person är du lösningsorienterad, noggrann och strukturerad.

Du är serviceinriktad, kommunikativ och hjälpsam. Vi tror även att du är engagerad och strävar efter att uppnå verksamhetens mål, resultat och en god arbetsmiljö. Vidare är du professionell, ansvarstagande och ser positivt till nya utmaningar och förändringar. Här finns goda möjligheter att få växa med företaget och utveckla dina färdigheter så att du når nya mål.

Krav:
• Teknisk gymnasieutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Grundläggande löd- och komponentkunskap
• Lösningsorienterad, noggrann och strukturerad
• Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska tal och skrift
• Fingerfärdighet

Meriterande:
• Van vid att arbeta i mikroskop – mycket meriterande
• God kunskap och förståelse för processer inom en elektronikproduktion
• God kunskap i Microsoft Office-programmet
• Erfarenhet av affärssystemet IFS

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Annika Hanson på annika.hanson@speedgroup.se. Under sommarperioden v. 28-32 är det begränsad möjlighet till återkoppling, urvalet kan ske efter semesterperioden.

___
Sökord: Elektronikmontör, montör, ytmontör, SMT, maskinoperatör, maskinarbete, elektronikproduktion, elektronik, teknik, IPC-certifikat, reparatör, guldsmed, urmakare, MCM Assembly Operator

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Beyond Gravity

Jobb

Elektronikmontör till MCM Beyond Gravity

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning Tjänstemän (comp)

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-08-16Ansök nu

ANNIKA HANSON

RESEARCHER

0735 66 19 09

    Tipsa en vän