Aros Electronics AB

Elektronikmontörer till Aros Electronics AB


Har du erfarenhet av att arbeta som Elektronikmontör eller har du en teknisk utbildning? Vill du arbeta i en spännande miljö där din insats bidrar till helheten i en produktion? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Aros Electronics AB söker Elektronikmontörer till deras produktion i Mölndal. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Elektronikmontör hos vår kund Aros kommer du att arbeta med montering av elektroniska komponenter enligt ritningar och kretskort.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning
• Ytmontering

Uppdraget är främst förlagt på heltid, två-skift men det är även meriterande om du har möjlighet till att arbeta helg/natt-skift. Du kommer att arbeta i Aros lokaler i Mölndal, med önskvärd start i slutet av augusti.

För de slutkandidater som går vidare i processen, kommer det även genomföras ett logik-och monteringstest.

Om bolaget
Aros Electronics AB erbjuder lösningar för motorer och drivenheter. De utvecklar och producerar helt integrerade elektroniska lösningar, från design till färdig produkt, för kundunika industri- och fordonsapplikationer.

Deras erfarna designteam består inte bara av mycket kompetenta teknikexperter inom motordesign, motorstyrning, kraftelektronik, inbyggda system och mekatronik, utan också multidisciplinära skickliga applikationsingenjörer som kommer att följa projekten från konceptstadiet till efter produktionsstart.

Med egen produktion deltar Aros i hela cykeln från idé till färdig produkt. Deras huvudkontor och egen produktionsanläggning ligger i Mölndal, Sverige. De har även konstruktions- och produktionsavdelningar i Ulricehamn (Sverige), Italien och Kina för
både mekanik och elektronik. Detta ger full kontroll över hela konstruktionen och produktionen, vilket ger en bra grund för att utveckla de optimala lösningarna anpassade till deras kunders behov. Aros Electronics är en del av Vandewiele group.

Läs mer på www.aros.se

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Som Elektronikmontör ser vi gärna att du har utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har motsvarande erfarenhet. Du är också fingerflink och är van vid att arbeta med dina händer. Givetvis har du ett tekniskt intresse och har monterat tidigare.

Som person är du driven, fokuserad och har förmågan att ta egna initiativ. Du är kvalitetsmedveten, flexibel och har lätt för att anpassa dig i olika sammanhang. Vidare känner du dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter.

Dina kvalifikationer:
• Relevant utbildning inom elektronik/teknik eller motsvarande erfarenhet
• God förståelse för ritningar och scheman
• Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
• Datavana
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
• Giltigt IPC-certifikat
• Erfarenhet av elektronikbranschen
• Förståelse för ESD- och IPC-standard
• Körkort och tillgång till bil

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
_______
Sökord: Elektronikmontör, elektronik, elektronikmontering, montering, montör, teknik, lödning, IPC-certifikat, ytmontering, selektivlödning, SMT

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Aros Electronics AB

Jobb

Elektronikmontörer till Aros Electronics AB

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-08-07Ansök nu

Lina Amen

KONSULTCHEF

    Tipsa en vän