Saab Surveillance

Elektronikmontörer till Saab i Halmstad


Har du ett genuint intresse för teknik och elektronik? Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av en spännande arbetsplats? Då kan vi har det perfekta jobbet för dig! Vår kund, Saab Surveillance, söker Elektronikmontörer till deras verksamhet i Halmstad. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Vår kund Saab Surveillance i Halmstad söker nu drivna, noggranna och ambitiösa personer, som vill arbeta med tillverkning av försvarselektronik. I denna roll kommer du att ansvara för en rad arbetsuppgifter, inklusive montering, lödning och avsyning. Genom att visa precision och engagemang i ditt arbete kommer du aktivt att bidra till tillverkningen av högkvalitativa och spännande produkter.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Finmekanisk montering

Uppdraget är på heltid med start efter semesterperioden. Arbetet sker på dagtid, måndag-fredag.. Tjänsten har sin placering i Halmstad, men för att komma in i tjänsten och lära dig arbetssätt och metoder på ett bra sätt, kan det förekomma arbete i Göteborg under någon vecka för upplärning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Elektronikmontör ser vi att du har ett stort intresse för teknik och elektronik. Du kanske har läst en teknisk utbildning, eller kanske bygger du dina egna datorer hemma? Du behöver tycka om att arbeta med mindre komponenter och således vara fingerflink.

Om du tidigare har erfarenhet av att arbeta med mekanisk montering, lödning, montering och avsyning i mikroskop är det en fördel. Vi tror att du har ett intresse och en vilja till att lära och utvecklas. Som person tror vi att du är noggrann, systematisk och kvalitetsmedveten. Rollen som Elektronikmontör är utmanande, rolig och kräver god samarbetsvilja.

Krav
• Tekniskt intresse
• Erfarenhet av montering av mindre detaljer

Meriterande
•Förståelse för IPC-standarder
• Erfarenhet av mekanisk montering
• Erfarenhet av manuell lödning
• Erfarenhet av elektronikbranschen
• Erfarenhet av ritningsläsning
• Teknisk bakgrund
• Giltigt IPC-certifikat
• Körkort och tillgång till bil

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik, teknik, montering, ytmontering, operatör, industri, IPC

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Saab Surveillance

Jobb

Elektronikmontörer till Saab i Halmstad

Ort

Halmstad

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-07-31Ansök nu

Lina Amen

KONSULTCHEF

    Tipsa en vän