Speed

Elektronikmontörer/ytmontörer


Är du en noggrann person med ett genuint intresse för teknik och tillverkning? Vill du arbeta på ett spännande bolag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund i Stockholm söker nu Elektronikmontörer/Ytmontörer till deras produktion. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
I rollen som Elektronikmontör/Ytmontör får du arbeta i ett team som utför ytmontering, eftermontering och avsyning av kretskort. Vidare är du delaktig i ständigt förbättringsarbete och effektiviseringar, samt får medverka vid framtagning av tillverkningsunderlag.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Ytmontering
• Eftermontering
• Avsyning av kretskort
• Reparation och modifiering av kretskort
• Viss lackering av kretskort

Uppdraget är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag. Du kommer att arbeta med moderna och högteknologisk utrustning med placering i Norra Stockholm.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Elektronik/Ytmontör ser vi att du har ett stort intresse för teknik och tillverkning. Du har utbildning inom teknik/elektronik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare har du goda språkfärdigheter i svenska och engelska.

Som person tror vi att du är noggrann och har en stor kvalitetsmedvetenhet. Rollen kräver att du är samarbetsvillig, självgående och trivs med detaljerade arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer:
- Relevant utbildning inom teknik/elektronik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- Tekniskt intresse
- God förståelse för ritningsläsning
- God datavana

Meriterande:
- Lödcertifikat enligt IPC A-610
- Erfarenhet av kretskortsmontering
- God förståelse för ESD och dess påverkan på elektronik

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___
Sökord: Elektronikmontör, montör, ytmontör, SMT, maskinoperatör, maskinarbete, elektronikproduktion, elektronik, teknik, IPC-certifikat, reparatör, guldsmed, urmakare, IPC-610, IPC-620, FSD5115

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

Elektronikmontörer/ytmontörer

Ort

Stockholm

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-09-30Ansök nu

    Tipsa en vän