SAAB

Elmontör till SAAB i Järfälla


Vill du vara en del av en dynamisk och föränderlig verksamhet som kombinerar teknik och tillverkning? Välkommen att söka tjänsten som Elmontör till SAAB i Järfälla!

Om tjänsten
Vi söker nu en engagerad Elmontör med genuint intresse för teknik och tillverkningsprocesser. Vår kund SAAB befinner sig i en spännande utvecklingsfas, och vi söker dig som är redo att bli en nyckelspelare i deras team. Som Elmontör blir du involverad i flera aspekter av vår kunds produkters livscykel.

Ditt arbete kommer inkludera:
- Montering av kablage och elektronik/mekanik enligt specifikationer för serieproduktion
- Utveckling av prototyper baserat på preliminära underlag
- Reparation, modifiering och översyn av eftermarknadsprodukter för att säkerställa långvarig kvalitet
- Delta i produktframtagningsprocessen genom att bidra med ditt monterbarhetsperspektiv

Du kommer också ha ett nära samarbete med konstruktionsavdelningen samt andra stödfunktioner som produktionsteknik och kvalitet. Som Elmontör driver och deltar du även i processförbättringar och effektiviseringsinitiativ.


Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!


Om dig
För att trivas i rollen som Elmontör besitter du gymnasiekompetens inom elektronik eller liknande teknisk utbildning. Du har erfarenhet av kablage- och elektronikmontering samt erfarenhet av att läsa och tolka ritningar med precision.

Som person är du en lagspelare med stark samarbetsförmåga. I rollen som Elmontör är det av stor vikt att du är noggrann och har en stor kvalitetsmedvetenhet. Du har goda språkfärdigheter i både svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Vi ser gärna att du även har:
- Utbildning eller erfarenhet enligt IPC A-610 eller IPC A-620
- Lödcertifikat (FSD 5115 eller motsvarande)
- Erfarenhet av avancerade elektronik- och mekanikkonstruktioner
- Arbetat med administrativa planeringssystem (MPS)
- Utbildning inom ESD eller kännedom om dess påverkan och risker på elektronik

Vi är övertygade om att ditt tekniska kunnande och din passion för detaljer kommer att bidra till vår kunds fortsatta framgång. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av en innovativ och föränderlig miljö, ser vi fram emot att få din ansökan.

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt dedikerade team där din expertis kommer göra skillnad!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
____
Sökord: elmontör, montör, kablagemontör, kablage, reparation, modifiering, elektronik, mekanik, IPC-620, IPC-610, FSD5115


Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

SAAB

Jobb

Elmontör till SAAB i Järfälla

Ort

Järfälla

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning Kollektivare (comp) elektronik

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-05-01Ansök nu

    Tipsa en vän