Saab Surveillance

Elmontör till till Saab Surveillance


Brinner du för elektronik och montering? Vill du vara med och skapa morgondagens innovationer? Då kan vi ha den perfekta möjligheten för dig. Just nu söker vi en Elmontör till vår kund Saab i Järfälla. Är det du eller någon du känner?

Om uppdraget
Som Elmontör kommer dina arbetsuppgifter bestå av montering av kablage, elektronik och mekanik för serieprodukter enligt specifika underlag. Utifrån preliminära underlag skapar du prototyper och hanterar reparation, modifiering och översyn av eftermarknadsprodukter.

Du blir också delaktig i produktutvecklingsprocessen där din input vad gäller monterbarhet kommer vara av stor vikt. Som Elmontör är det viktigt att du upprätthåller en bra kommunikation med konstruktionsavdelningen och andra stödfunktioner som produktionsteknik och kvalitet. I den här rollen arbetar du också aktivt med att effektivisera och förbättra Saabs processer.

Saab befinner sig i en spännande förändrings- och utvecklingsfas. Här får du möjligheten att vara en del av en dynamisk arbetsgrupp som inte bara samarbetar tätt internt, utan även interagerar med utvecklingsingenjörer och produktionstekniker. Vi ser fram emot ditt engagemang, dina idéer och din förmåga att tänka utanför boxen!

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Om dig
I rollen som Elmontör på Saab är det viktigt att noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet är två av dina nyckelkompetenser. Vi ser helst att du har gymnasiekompetens inom elektronik, alternativt likvärdig teknisk utbildning. Vidare är det en stor fördel om du också har erfarenhet av kablage- och elektronikmontering.

Du har god förmåga att läsa och förstå ritningar och dina språkkunskaper i svenska och engelska är därför obehindrade såväl i tal som skrift. Som Elmontör kommer du både arbeta självständigt och tillsammans med andra, varpå du har god samarbetsförmåga.

Meriterande:
- Utbildning eller erfarenhet enligt IPC A-610 eller IPC A-620
- Lödcertifikat (FSD 5115 eller motsvarande)
- Erfarenhet av avancerade elektronik- och mekanikkonstruktioner
- Erfarenhet av arbete med administrativa planeringssystem (MPS)
- Utbildning i ESD eller kunskap om dess påverkan och risker inom elektronik

Tillsammans med Saab får du möjlighet att driva tekniken framåt och leverera högkvalitativa produkter till deras kunder. Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande - ansök redan idag!

Ta chansen att utveckla din karriär via oss på Speed!
____
Sökord: Elektronikmontör, Montageoperatör, Tillverkningsoperatör, Produktionsmontör, Monteringstekniker, Elektroniktekniker, Monteringspecialist, Tillverkningsarbetare, Montageansvarig

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Saab Surveillance

Jobb

Elmontör till till Saab Surveillance

Ort

Järfälla

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-01-07Ansök nu

Jan Nevala

Operativ Chef Stockholm Personallösningar

0764 23 83 76

    Tipsa en vän