Speed

Elmontör till vår kund i Arboga


Vill du arbeta i en varierad roll med fokus på montering? Hos vår kund i Arboga får du chansen att arbeta med skräddarsydda projekt och utmanande uppgifter inom montage och elektriska installationer. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
I rollen som Elmontör hos vår kund kommer du framför allt arbeta med montage och installationer till deras projektleveranser. Vår kund bygger mestadels kundanpassade system, vilket innebär att arbetsuppgifterna är varierande och utmanande. De vanligaste uppdragen är nybyggnationer eller ombyggnationer i t.ex. containrar, fordon och lådor i verkstaden, men ibland utförs även arbete direkt hos kunden.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera installationer av mekaniska detaljer, enheter och kablage i olika plattformar som containrar och fordon. Du kommer att utföra el- och teleinstallationer i dessa plattformar och förtillverka kablage (kraft- och signalkablage) samt enheter såsom fördelningsenheter, apparatlådor och elcentraler. En viktig del av ditt arbete är att utföra kontroller på de utförda installationerna för att säkerställa kvalitet och funktion. Eftersom uppdragen kan utföras både på kundens verkstad och ute hos deras kunder, kan resor vara en del av tjänsten.

Du kommer bli en del av avdelningen Communications och tillhöra sektionen Mobile Installations & Logistics. Sektionen består av montörer, logistiker och produktionsplanerare.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Vi letar efter dig som har relevant erfarenhet eller utbildning inom montage eller elektriska installationer. För att du ska trivas i rollen som Elmontör är det viktigt att du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är en driven och ambitiös person och har ett stort ansvarstagande.

Extra meriterande är om du har behörighet inom elinstallationer samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Kompetens inom mekanisk bearbetning som svarvning och fräsning, är också en fördel. Har du även färdigheter inom lödning och kontaktpressning, truckkort eller körkortsbehörighet C ser vi det som extra meriterande.

För att lyckas i rollen som Elmontör behöver du ha en god förmåga att lösa problem och vara flexibel i ditt tänkande. Du är självständig och har förmågan att ta initiativ i ditt arbete. Dessutom är du kvalitetsinriktad, lösningsorienterad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Eftersom vissa uppdrag kräver sekretess, förväntar vi oss ett högt åtagande från din sida. Du kommer ha många kontakter både internt och externt, så god kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli en värdefull del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
____
Sökord: elmontör, montör, teknik, montering, montage, kablage, elinstallationer, teleinstallationer

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

Elmontör till vår kund i Arboga

Ort

Arboga

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-10-06Ansök nu

Jan Nevala

Operativ Chef Stockholm Personallösningar

0764 23 83 76

    Tipsa en vän