Pipelife

Extra personal sökes till Pipelife!


Har du en passion för teknik och värdesätter effektivitet och precision i tillverkningsprocessen? Vill du vara en del av ett innovativt och drivet team? Se hit! Pipelife söker just nu efter personal. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Du kommer du bli en del Pipelifes produktion. Dina arbetsuppgifter kan innefatta:

- Plockning och packning av plaströr
- Extrudering av dessa plaströr
- Kontroll av kvalitet och producerad kvantitet
- Start och stopp av maskiner och efterutrustning

Arbetet är förlagt i olika skiftgång, med placering i Ljung

Vi söker just nu endast personal för extrajobb.
För att få arbeta extra krävs en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, intyg kommer behöva uppvisas

Om bolaget
PipeLife Sverige AB är en framstående tillverkare inom plaströrsindustrin och står som ledande aktör i Sverige. Deras innovativa produkter har en bred användning inom områden som kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalinstallationer. Med en arbetsstyrka på omkring 250 skickliga individer fortsätter PipeLife att växa och leverera kvalitet. Sedan 2019 har företagets omsättning överstigit en miljard kronor, en indikation på deras pålitliga och progressiva verksamhet. Produkterna som skapas här i Ljung når både europeiska och nationella marknader och bidrar till att forma en mer hållbar och effektiv framtid.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Vi söker dig som har en bakgrund inom industri, gärna inom plastbearbetning, eller har ett intresse för den typen av produktionsprocess. Det är ett självständigt arbete där man behöver vara noggrann, ordningsam och kunna ta initiativ.

Krav:
-Truckkort A+B
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Flexibel på arbetstider
- God kunskap i svenska, både i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil

Meriterande:
-Traverskort

Vi ser att du är en positiv och glad lagspelare som bidrar till framgången av gruppen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag via annonsens ansök-knapp!

Välkommen till Speed!
_________________________________________________________________________________________________
Sökord: Maskinoperatör, maskin, operatör, industri, verkstad, produktion, lagermedarbetare, produktionsanställd, tekniker, lager

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Pipelife

Jobb

Extra personal sökes till Pipelife!

Ort

Vårgårda

Omfattning

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-07-31Ansök nu

Liza Esmeralda Karlsson

REKRYTERARE

    Tipsa en vän