Ingenjörsfirman Geotech AB

Industrimontör/Elektronikmontör till Geotech AB


Söker du ett omväxlande och spännande arbete där du får ansvara för och tillverka produkter från början till slut? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Ingenjörsfirman Geotech AB söker en Industrimontör/Elektronikmontör till deras verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I tjänsten som Industrimontör/Elektronikmontör på Ingenjörsfirman Geotech AB är du en del av en arbetsgrupp som primärt tillverkar geotekniska produkter och instrument. Ditt arbete består främst av finmekaniskt montage, tillverkning av kablage samt lödning och limning. I arbetet förekommer det även elinstallation och montage på borrvagnar. Arbetet med borrvagnarna är fysiskt då det i vissa fall kan medföra installationer på svåråtkomliga utrymmen. Vidare ingår det felsökning, reparation och andra servicerelaterade arbetsuppgifter som exempelvis kalibrering och testning.

Rollen som Industrimontör/Elektronikmontör är varierande då bolaget tillverkar ett brett utbud av produkter. I arbetet får du möjligheten att vara med och tillverka produkter från start till slut.

Arbets- och ansvarsområden som Industrimontör/Elektronikmontör
• Finmekaniskt montage
• Tillverkning av mätinstrument och kablage
• Tillverkning och installation av styrskåp till borrvagnar
• Installation av kablage på borrvagnar
• Lödning/Limning
• Test/kalibrering av geotekniska mätsystem
• Felsökning
• Reparation

Arbetet sker i Ingenjörsfirman Geotech AB:s lokaler i Sisjön. Rollen innefattar både bänkproduktion och arbete i verkstaden där trucktrafik förekommer. I rollen rapporterar du till produktionskoordinatorn som även leder det dagliga arbetet.

Om bolaget
Ingenjörsfirman Geotech AB utvecklar, tillverkar och säljer geoteknisk fältutrustning så som borriggar, CPT, PVT-mätare vinginstrument med mera. Företaget är idag en världsledande tillverkare av avancerade sonder och instrument. På hemmamarknaden är vi en heltäckande leverantör av allt från borrvagnar till sonder, geotekniska riggar och annan fältutrustning.
Tillsammans med våra kunder har vi hjälpt till att utveckla den svenska fältgeotekniken sedan 1970.

Läs mer om bolaget på www.geotech.se

Om dig
För att lyckas i rollen som Industrimontör/Elektronikmontör ser vi att du har ett allmänt tekniskt kunnande och tänkande. Du har även grundläggande kunskaper inom elektronik/ellära och finmekanik.

Vi tror att du är en noggrann, ordningsam och driven person som tycker om att löda och montera. I rollen som Industrimontör/Elektronikmontör behöver du även ha en god slutledningsförmåga, vara initiativtagande och ha förmågan att kunna se ur ett helhetsperspektiv. Detta då det förväntas även att du deltar och bidrar till verksamhetens kontinuerliga förbättringsarbete.

Vidare trivs du med både självständigt arbete samt teamwork. Som person värdesätter du ett bra samarbete med dina kollegor och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Krav:
• Grundläggande kunskaper inom elektronik/ellära och finmekanik
• Allmänt tekniskt kunnande/tänkande
• Erfarenhet av lödning
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet inom elektronikbranschen
• Erfarenhet av limning med härdplaster
• Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryterare Lina Amen på lina.amen@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___
Sökord: Elektronikmontör, industrimontör, montör, elektronik, IPC-certifikat, lödning, mekanik, elmontör, elektronikproduktion, tillverkning, produktion

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Ingenjörsfirman Geotech AB

Jobb

Industrimontör/Elektronikmontör till Geotech AB

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-08-20Ansök nu

Lina Amen

KONSULTCHEF

    Tipsa en vän