Saab Surveillance

Lagerarbetare till Saab Surveillance i HuskvarnaÄr du lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och intresserad av teknik? Har du erfarenhet av lagerarbete och godsmottagning? Då är detta jobbet för dig! Välkommen med din ansökan.

Om uppdraget
I rollen som lagerarbetare kommer du ingå i Saabs logistikavdelning som ansvarar för in- och utleveranser, ankomstkontroll, lagring och lagerplockning. Arbetsuppgifterna består av godsmottagning, ankomstkontroll, orderplock, inventering, packning, avsändning och utlämning av materiel med hjälp av truckkörning. Rollen innefattar en hel del samarbeta med kollegor inom avdelningen, och även med kollegor inom andra instanser som planering, inköp, kvalitet och produktionstekniker.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Godsmottagning
- Ankomstkontroll
- Orderplock
- Inventering
- Truckkörning

Arbetet är förlagt på heltid, måndag-fredag, med placering i Huskvarna. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Vid befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering, finns krav på svenskt medborgarskap.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Du blir en del av affärsområdet Surveillance, en del av Saab AB. Saab Surveillance utvecklar och tillverkar säkerhetskritiska system och utrustningar till flygplan, helikoptrar och obemannade farkoster. De levererar till exempel system, apparater och programvara till JAS 39 Gripen, Boeing 787 och Airbus A400M. Många av produkterna är utvecklade i samarbete med andra delar av Saab och externa partners.

Läs mer om Saab på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Lagerarbetare ser vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Vi tror även att du trivs med att varva lagerarbete och administrativt arbete.

Som person är du arbetsam, ansvarstagande och har en god initiativförmåga. Du är van med att arbeta strukturerat och har förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter. Eftersom det periodvis är högt tempo är det viktigt att du kan hantera flera uppdrag samtidigt och snabbt kunna anpassa dig till nya förutsättningar som uppstår.

Krav:
• Erfarenhet av lagerarbete/godsmottagning.
• God datorvana
• Engelska

Meriterande:
• Erfarenhet av att jobba i affärssystemet IFS, Officepaketet eller liknande
• Erfarenhet av arbete med farligt gods enligt ADR 1.3
• B-körkort
• Truckkort (Ledstaplare och Motviktstruck)


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, Lager, Lagerarbete, Logistik, Terminalarbetare, Lagerjobb, Materialhanterare, Material, Förråd, Förrådspersonal

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Saab Surveillance

Jobb

Lagerarbetare till Saab Surveillance i Huskvarna

Ort

Jönköping

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-08-04Ansök nu

ISAK LINDROTH

REKRYTERARE

0737 46 22 55

    Tipsa en vän