Speed

Lagerpersonal/truckförare sökes för kommande behov i Svenljunga med omnejd


Vill du jobba i Svenljunga med omnejd? Speed Group har jobben! Vi söker dig som helst har truckkort och vill fylla sitt CV med värdefull arbetslivserfarenhet, samt knyta kontakter på välkända företag!

Om uppdraget
Som lagerarbetare hos oss på Speed Group arbetar du med plock och pack på lager och terminaler i Svenljunga med omnejd.
Vi söker till olika avdelningar, exempel på arbetsuppgifter:

- Truckkörning
- Plockning av gods/varor
- Packning av gods/varor
- Returhantering


Vi söker lagerpersonal för längre behov hos externa kunder i Svenljunga kommun.
Arbetstiderna varierar mellan de olika lagren – både dagtid, kvällstid och skiftgång förekommer och är förlagda måndag till fredag.Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, flexibel och kan arbeta heltid. Som person är du mycket noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Krav:
- Goda kunskaper inom svenska i tal & skrift

Meriterande:
- Truckkort
- Lagererfarenhet
- Datorvana

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.


Sökord: lagerpersonal, heltid, plockochpack, plockare, packare, truckkort, lager, truckförare

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

Lagerpersonal/truckförare sökes för kommande behov i Svenljunga med omnejd

Ort

Svenljunga

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-17Ansök nu

    Tipsa en vän    This site is registered on wpml.org as a development site.