Beyond Gravity

Montör till Beyond Gravitys testsektion


Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag som tillverkar produkter för användning i rymden? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Beyond Gravity söker en erfaren Montör till deras produktion. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Beyond Gravity söker nu en erfaren Montör till deras Testsektion för Breadboard-produktion. I rollen som Montör kommer du ansvara för byggnation av kablage och testutrustningar. Dessutom kommer du att arbeta nära deras designavdelningar och produktionsteam. Ditt ansvar kommer att innefatta ledning och uppföljning av konstruktion och modifieringar med fokus på produktion. Du kommer också att delta i dokumentation av nya tillverkningstekniker i samarbete med material- och processavdelningar samt konstruktionsavdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Att producera Bread Board-utrustning i nära samarbete med designavdelningarna samt produktion.
• Att leda och följa upp konstruktion och modifieringar med avseende på producerbarhet.
• Att dokumentera nya tillverkningstekniker tillsammans med material- och processavdelningen.
• Byggnation av kablage och testutrustningar.

Du kommer att ingå i ett team på elva personer som tillsammans stöttar verksamheten med test och verifiering. Teamet du kommer att vara en del av är specialiserat på byggnation av testutrustningar och produktion, vilket ger dig möjligheten att vara involverad i alla faser av elektronikindustrin - från utveckling till färdig produkt. Uppdraget är långsiktigt och arbetet är förlagt på heltid, dagtid, måndag-fredag. Du kommer att arbeta i moderna och högteknologiska lokaler med placering i Kallebäck.

Om bolaget
Beyond Gravity är ett företag som kombinerar smidighet, precision och innovation med årtionden av erfarenhet och bevisad kvalitet. Bolaget utvecklar och tillverkar produkter för satelliter och uppskjutningsfordon och är ledande inom utvalda satellitprodukter och konstellationer inom New Space-sektorn.

Beyond Gravity, med huvudkontor i Zurich, Schweiz, har omkring 1600 medarbetare på tolv platser i sex länder (Schweiz, Sverige, Österrike, Tyskland, USA och Finland). I Göteborg har bolaget över 200 anställda.

Läs mer om bolaget på www.beyondgravity.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden ha4r vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Montör på Beyond Gravity, ser vi att du har en utbildning inom elektronik alternativt har relevant arbetslivserfarenhet inom området. Du har en grundläggande lödning- och komponentkunskap. Du har även en god förståelse för att tolka och förstå ritningsdokument. Har du erfarenhet av byggnation av testutrustningar, är det starkt meriterande.

Vi värdesätter en positiv inställning och förmågan att samarbeta och skapa förtroende i din omgivning. Det är även viktigt att du trivs med att ta ansvar och har förmågan att ta egna initiativ. Vi ser att du är en modig, proaktiv person som tar ansvar för dina uppgifter och är öppen för nya idéer, samtidigt som du inspirerar andra att uppnå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
• God kunskap och förståelse för elektronikproduktionsprocesser
• Erfarenhet av arbete med mikroskop
• Grundläggande lödning och komponentkunskap
• God förståelse för att tolka och förstå ritningsdokument
• Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att arbeta i team

Meriterande:
• Erfarenhet av byggnation av testutrustningar
• Kunskap inom Lean Production
• Modifiering / Bearbetning av mekaniska detaljer

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___
Sökord: Elektronikmontör, montör, ytmontör, SMT, maskinoperatör, maskinarbete, elektronikproduktion, elektronik, teknik, IPC-certifikat, reparatör, guldsmed, urmakare

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Beyond Gravity

Jobb

Montör till Beyond Gravitys testsektion

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-12-08Ansök nu

Lina Amen

REKRYTERARE

    Tipsa en vän