Skylotec Nordic

Montörer till Skylotec Nordic


Är du en person som har ett starkt tekniskt intresse och en naturlig fallenhet för praktiskt arbete? Då har vi jobbet för dig! Vår kund Skylotec Nordic söker nu efter erfarna montörer som ska komplettera deras produktionsteam i Lindome. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Hos Skylotec Nordic AB i Lindome kommer du att delta i produktionen av olika modeller av Power Ascenders. Vi söker nu montörer som kan arbeta med bland annat förmonteringen och efterbearbetning av produkterna. Här kommer du att utbildas för att självständigt kunna montera ihop olika delar. Genom att vara involverad i förmonteringen får du en djupare insikt i produktens funktion och hur de olika komponenterna samverkar.

Denna progression i arbetsuppgifterna, från förmontering och slutligen montering, ger dig en strukturerad inlärningsväg och möjlighet att växa i din roll som montör hos vår kund Skylotec Nordic AB.

Uppdraget är förlagt måndag - fredag 07.30-16.15 med placering i Lindome, väldigt nära till tågstationen.

Om bolaget
Skylotec Nordic AB ingår i den tyska Skylotec koncernen, en av världens största producenter av produkter för säkert arbete på höjd, med cirka 1000 anställda spridda över hela världen.

Sedan introduktionen av världens första Power Ascender redan 1997 har Skylotec Nordic AB i Lindome, tidigare ActSafe AB, tagit ett stadigt grepp om den globala marknaden för motordriven rope access. Våra innovativa Power Ascenders möjliggör snabb, säker och pålitlig repåtkomst. Vi bidrar till våra kunders framgång och levererar alltid produkter och service av högsta kvalitet. Vi har en snabbt växande exportverksamhet genom vårt globala nätverk av utsedda och pålitliga distributörer. Hållbara produkter med banbrytande design och med den senaste tekniken - Det är det vi är bäst på!

https://www.skylotec.com/eu_en


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Som person ser vi att du är självgående och kan arbeta effektivt både enskilt och i team. Du är noggrann och har ett öga för detaljer för att säkerställa att Skylotec Nordics produkter möter de höga kvalitetsstandarder dem strävar efter. Du är också initiativtagande och drivs av att hitta lösningar och förbättringsmöjligheter. Att vara samarbetsvillig är en viktig egenskap för att kunna trivas och bidra till vårt produktionsteam.

Genom att kombinera dina tekniska färdigheter och personliga egenskaper kommer du att passa väl in i vår kunds arbetsmiljö och kunna göra en betydande skillnad i deras produktion av Power Ascenders.

Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet inom områden som serviceteknik, elektronikmontage eller hantering och transport av farligt gods. Dessa erfarenheter ger dig en bredare kompetensbas och en fördel i att förstå och lösa eventuella tekniska utmaningar.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
_______
Sökord: Legomontering, elektronik, mekanik, montör, montering, industri, lager, elektronikmontör, IPC, teknik, ytmontering, ytmontör

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Skylotec Nordic

Jobb

Montörer till Skylotec Nordic

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-08-09Ansök nu

ISAK LINDROTH

REKRYTERARE

0737 46 22 55

    Tipsa en vän