Load Indicator AB

Operatör till Load Indicator


Har du ett stort tekniskt intresse? Vill du arbeta på ett bolag med familjär stämning och nischade arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten som Operatör till produktionen på Load Indicator. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Operatör till produktionen på Load Indicator arbetar du med tillverkning av lastceller och momentgivare till kunder som är verksamma inom ett flertal olika branscher. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat limning, lödning, kalibrering och slutmontering av produkterna.

Som Operatör samarbetar du med övriga avdelningar och funktioner inom organisationen, samt bidrar till kontinuerligt förbättringsarbete av verksamhetens rutiner, processer och metoder.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Limning av töjninggivare eller liknande komponenter.
- Lödning mellan olika komponenter
- Kalibrering av färdiga lastceller och momentgivare.
- Slutmontering och packning av produkterna.

Verksamheten präglas av en familjär stämning då du kommer att få tillhöra en av fyra grupper som leds av operativ chef. Arbetet är förlagt på heltid, dagtid, måndag till fredag, i Load Indicators lokaler på Aröds industriområde. Load Indicator erbjuder även flexibel arbetstid.

Tjänsten som Operatör kan även innebära arbete hos kund, varav resor på några dagar om året ingår i tjänsten.

Om bolaget
Load Indicator är ett nischat teknikbolag med ca 15 anställda, och omsätter ca 35 MSEK. Vi levererar högkvalitativa lösningar av töjningsgivare och lastceller för ökad process- och kvalitetskontroll. Load Indicator erbjuder egna lastceller, men också en flexibel produktion från prototyp till serietillverkning. För bolag som gör tester i eget labb genomför Load Indicator kalibreringar av utrustning. ?

Våra kunder består av allt från stora internationella koncerner till mindre nischade bolag. Bolagen är verksamma i ett flertal branscher – bland annat bilindustrin, tillverkningsindustrin, forskning och utveckling, medicin- och läkemedelsindustrin.

Load Indicator ingår sedan 2016 i Lagercrantz Group, en teknikkoncern, noterad på NASDAQ Stockholm, som omsätter drygt 7,7 Mdr i de ca 70 dotterbolagen med totalt ca 2700 anställda. Lagercrantz-koncernens filosofi är att dotterbolagen ska drivas som självständiga enheter och man ges därför stor frihet att få utveckla bolagets verksamhet.?

Läs mer på www.loadindicator.se.

Om dig
För att lyckas i rollen som Operatör ser vi att du har ett tekniskt intresse, alternativt en teknisk utbildning. Som person är du noggrann och ordningsam samt trivs med specifika arbetsuppgifter inom lödning och finmontering. Du är även driven och engagerad i dina arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga. Körkort är meriterande då resor kan förekomma i tjänsten.

Det är högst meriterande om du har erfarenhet av elektronikbranschen eller med montering av mindre produkter med krav på finmotorik. Har du erfarenhet av manuell lödning, har ett giltigt lödcertifikat eller har en förståelse för ESD- och IPC-standard, så är även detta meriterande.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Amen på lina.amen@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___
Sökord: Elektronikmontör, industrimontör, montör, elektronik, IPC-certifikat, lödning, mekanik, elmontör, elektronikproduktion, tillverkning, produktion

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Load Indicator AB

Jobb

Operatör till Load Indicator

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Rekrytering

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-08-14Ansök nu

Lina Amen

KONSULTCHEF

    Tipsa en vän