Speed

Produktionsmedarbetare sökes till kund i Borås på deltid!


Trivs du med att arbeta inom en mindre och familjär arbetsmiljö där alla arbetar tillsammans för att uppnå organisationens mål? Är du student som vill tjäna lite extra pengar? Nu söker vi timanställda med annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% i köttproduktion hos vår kund i Borås!

Om uppdraget
Som produktionsmedarbetare kommer du att delta i olika arbetsuppgifter inom den dagliga verksamheten, inklusive packning av livsmedel. Eftersom produktionen hanterar livsmedel kan det hända att du behöver hantera köttprodukter som en del av ditt arbete.

Om oss
Du kommer vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För denna position söker vi dig som är ambitiös, noggrann och ansvarsfull lagarbetare. Du har en stark problemlösningsförmåga, är flexibel i ditt arbetssätt och strävar efter kontinuerlig utveckling. Dessutom trivs du med att arbeta i en mindre arbetsgrupp och förstår vikten av effektivt samarbete. Du är ödmjuk och inte rädd för att sätta din egen prestige åt sidan när det behövs. Under arbetsdagen kommer du att behöva läsa och följa föreskrifter, så det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är också viktigt att du:

- Kan arbeta dagtid
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, giltigt intyg kommer behöva uppvisas
- Har möjlighet att arbeta 2-3 pass i veckan

Ansökan
Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag via annonsens ansök-knapp! Välkommen till Speed!

Sökord: Produktionsjobb, Tillverkningsjobb, Produktionsoperatör, Fabriksarbete, Arbete inom produktion, Montagearbete, Maskinoperatör, Produktionstekniker, Produktionsanläggning, Industrijobb,


Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

Produktionsmedarbetare sökes till kund i Borås på deltid!

Ort

Borås

Omfattning

Deltid

Uppdragstyp

Bemanning Kollektivare (comp) externt Logistik & Industri

Varaktighet

Timanställning

Sista ansökningsdag

2023-12-06Ansök nu

ISAK LINDROTH

REKRYTERARE

0737 46 22 55

    Tipsa en vän