Saab Surveillance

Produktionstekniker Mekanik till Saab Surveillance


Söker du en spännande och utvecklande position i ett bolag inom försvarsindustrin? Då kan detta vara det perfekta tillfället för dig! Vi letar efter en Produktionstekniker inom mekanik för att förstärka vår kund Saabs team. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Produktionstekniker med fokus på mekanik kommer du att ha en viktig roll på Saab där dina tekniska kunskaper kommer bidra till avdelningens utveckling. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar arbete inom samverkansområdet mellan design och produktion och ett nära samarbete med en extern part som är ansvarig för material och processteknik.

Du kommer vara affärsområdets representant i nya utvecklings- och produktionsprojekt och expertis inom produktionsprocesser, samt underhåll och uppdatering av föreskrifter och arbetsprocesser. Som Produktionstekniker har du också en viktig roll i att presentera faktorer som påverkar Saabs produktion.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs mer om oss på www.speedgroup.se

Om dig
För att lyckas i rollen som Produktionstekniker bör du ha djup kunskap inom mekanik och gärna flera års relevant erfarenhet inom produktionsteknik från en liknande roll. Det är fördelaktigt om du har eftergymnasial utbildning inom teknik / mekanik.

Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du trivs i samarbete med andra. Som person är du en naturlig förebild och handledare till kollegor inom organisation.

På Saab får du arbeta i en stimulerande arbetsmiljö där du kommer ha möjlighet att utveckla din expertis och bidra till Saabs framgångsrika produktionsprocess. Du blir en del av ett engagerat och kompetent team som arbetar mot gemensamma mål.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande - ansök redan idag!

Ta chansen att utveckla din karriär via oss på Speed!
____

Sökord: Produktionstekniker, Produktionsteknik, Mekanik, Tillverkningstekniker, Produktionsingenjör, Ingenjör, Monteringstekniker, Tillverkningsingenjör, Processingenjör, Produktionsspecialist

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Saab Surveillance

Jobb

Produktionstekniker Mekanik till Saab Surveillance

Ort

Järfälla

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-12-31Ansök nu

Jan Nevala

Operativ Chef Stockholm Personallösningar

0764 23 83 76

    Tipsa en vän