Speed

Produktionstekniker till kommande uppdrag till kund inom försvarsindustrin.


Är du tekniskt intresserad och vill vara en del av ett spännande bolag med god tillväxt?" Då ska du söka tjänsten som Produktionstekniker!

Om uppdraget
I rollen som Produktionstekniker kommer du vara en viktig del av vår kunds utvecklingsteam för ett projekt där de strävar efter att konstruera en teknisk maskin i världsklass.

Som Produktionstekniker kommer du vara ansvarig för att säkerställa att tekniska lösningar är genomförbara och kostnadseffektiva. Ditt arbete kommer huvudsakligen innefatta granskning av nya produkters produktionsegenskaper, förberedelse av produktionsunderlag, säkerställa inköp av material och utveckling av produktionsflöden samt kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser.

Om oss
Du kommer vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att trivas i rollen som Produktionstekniker är du en problemlösningsinriktad person med erfarenhet av produktionsteknik, med fördjupning inom kablagetillverkning och/eller mekanikinstallation, verktygskonstruktion samt inköp. Du trivs att arbeta både självständigt och som en del av ett team. Du har minst gymnasieexamen, men helst relevant utbildning från högskola, universitet eller YH-utbildning.

Du har även erfarenhet av Catia V.5 och VPM- kunskaper.

Har du erfarenhet av produktionstekniskt arbete på ett större bolag med inriktning teknik, ser vi det som meriterande.

Som person är du strukturerad och driven. Du är engagerad i ditt arbete och är den som gärna tar egna initiativ och entusiasmerar dina kollegor. Du brinner för teknik och är redo att ta dig an ditt nästa steg i karriären där du får vara med i utvecklingen av vår kunds nya projekt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Annika Hanson på annika.hanson@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

Produktionstekniker till kommande uppdrag till kund inom försvarsindustrin.

Ort

Linköping

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning Tjänstemän (comp)

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-07-19Ansök nu

ANNIKA HANSON

RESEARCHER

0735 66 19 09

    Tipsa en vän