Malwa Forest

Reservdelshanterare till Malwa Forest


Vill du ha en bred tjänst där du får ett helhetsansvar för Malwas reservdelsavdelning? Är du serviceinriktad, noggrann och nyfiken? Då ska du söka tjänsten som Reservdelshanterare. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Reservdelshanterare hos oss på Malwa säkerställer du att våra kunder och samarbetspartners alltid har tillgång till rätt reservdelar i rätt tid. Du har ett övergripande ansvar över reservdelslagret och dess hantering, så som in- och utleveranser, kontakt med inköp samt att praktiskt leverera reservdelar ut till kund. Du säkerställer också god struktur och fungerande rutiner.

Sammanfattning av arbetsuppgifter
- Helhetsansvar för reservdelslagret, inklusive inleveranser och paketering av reservdelar
- Säkerställa intern kvalitet och ordning på lagret
- Hantera kundkontakter och leverantörsrelationer
- Kommunikation med inköp kring lagersaldo
- Administration i vårt affärssystem Monitor
- Viss truckkörning

Tjänsten som Reservdelshanterare är bred och innebär ett brett kontaktnät med bland annat kunder, kollegor och samarbetspartners. Du rapporterar till eftermarknadschef.
Hos oss på Malwa är vi ett familjärt arbetslag som värnar om att alla ska känna trivsel på arbetsplatsen. Utöver förmåner så som generöst friskvårdsbidrag och kortare arbetstid på fredagar, hittar vi även på roliga aktiviteter tillsammans för att stärka teamkänslan.

Varmt välkommen till oss!

Om bolaget
Malwa Forest utvecklar och tillverkar kompakta gallringsmaskiner för en mer skonsam skogsskötsel. Våra maskiner kräver inga stickvägar. De kryssar fram mellan träden i stående skog utan att orsaka skador på mark och miljö.

Företaget grundades 2009 och är idag marknadsledande i Sverige inom vårt segment. Intresset från andra länder ökar stadigt och vi räknar nu med att mer än varannan Malwa går på export. I Sverige säljer vi direkt till slutkund oavsett om det är markägare, entreprenörer eller skogsbolag. Service tillhandahålls av auktoriserade partners utspridda i hela landet. På exporten jobbar vi med väl valda distributörer.

Utveckling och tillverkning sker i vår anläggning i Skene mellan Borås och Varberg och bara 25 minuter med bil från Göteborg-Landvetter Flygplats.

Läs mer om oss på malwaforest.com

Om dig
För att trivas i rollen som Reservdelshanterare på Malwa ser vi att du har erfarenhet av reservdelshantering sedan tidigare samt har en grundläggande teknisk förståelse. Då truckkörning kan förekomma i rollen, är det meriterande om du har truckkort.

Som person är du noggrann och gillar att ha ordning och reda. Du är van vid, och trivs med att ta ansvar. Självklart är du serviceinriktad ända ut i fingerspetsarna och är duktig på att skapa goda relationer både med kunder, kollegor och leverantörer. Du har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

För oss på Malwa är det viktigaste att du är en hjälpsam och engagerad kollega, som med stort driv och nyfikenhet ser till att vårt reservdelslager sköts på ett effektivt och noggrant sätt.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Under semesterperioden v. 28-31 har vi begränsad möjlighet att svara på frågor.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: Reservdelshanterare, Lageransvarig, Reservdelshantering, Lageradministration, Kundkontakt, Inköp och logistik, Orderhantering, Inventering, Lagerkontroll, Truckkort, Reservdelar, Leverantörskontakter, Kvalitetskontroll, Lagerstruktur, Skene, Malwa

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Malwa Forest

Jobb

Reservdelshanterare till Malwa Forest

Ort

Mark

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Rekrytering

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2024-08-25Ansök nu

Carl Otter

REKRYTERINGSKONSULT Tjänstemän

033 722 60 19

    Tipsa en vän