AB Ludvig Svensson

Sales Support and Warehouse Manager till Svensson


Vill du arbeta i en bred roll där du ansvarar för såväl innesälj som logistikverksamheten i ett mål- och värdestyrt företag med korta beslutsvägar? Då ska du söka tjänsten som Sales Support and Warehouse Manager till oss på Svensson i Kinna. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Sales Support and Warehouse Manager får du en bred roll där du har helhetsansvaret för hela flödet från ordermottagning till utleverans och på så sätt är med i både logistik- och säljstrukturen. Du kommer ha personalansvar för ca åtta personer som arbetar med innesälj och i vår lagerverksamhet.

Utöver att coacha och leda medarbetarna, ansvarar du som Sales Support and Warehouse Manager för det operativa orderflödet där du är involverad i orderförfrågningar, offerter, returhantering och uppdatering av prisavtal. Du kommer arbeta med nyckeltal och leveransprecision samtidigt som du vidareutvecklar och effektiviserar våra lagerprocesser.

Arbetsuppgifter
- Personalansvar för innesälj- och lagerverksamheten som innefattar stöttning i det dagliga arbetet, utvecklings- och lönesamtal, personalplanering och personalutveckling
- Följa upp och analysera leveransprecision och ledtid mot extern kund samt identifiera och driva förbättringsområden
- Hålla kunder samt vår interna säljorganisation informerade vid leveransproblem samt avvikelser från normala ledtider
- Upprätta och driva implementation av affärsplan

Som Sales Support and Warehouse Manager har du många kontaktytor både externt mot kund och internt med kollegor, så som t.ex. Produktionsplanerare, Produktionschef och säljorganisationen. Rollen ingår i ledningsgruppen för affärsområdet Interiör textil.

Om bolaget
Svensson erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare. Vi är ett familjeägt textilföretag i fjärde generationen, sedan starten 1887. Vi är ett mål- och värdestyrt företag med korta beslutsvägar organiserade i två affärsområden: Climate Screens och Interior Textiles. Globala strategier med kundfokus realiseras lokalt genom marknadsbolagen i Nederländerna, USA, Mexico, Kina och Korea.

Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna och i Kina under varumärket Svensson för export till över 130 länder. Koncernen omsätter 740 MSEK och har totalt 370 medarbetare.

Läs mer om oss på ludvigsvensson.com

Om dig
Som Sales Support and Warehouse Manager tror vi att du har erfarenhet från ledarskap, gärna inom logistik och/eller säljsupport. Du har en grundförståelse för flöden och logistik och har förmågan att skapa struktur och ramverk som du sedan implementerar i praktiken.

För att trivas i rollen som Sales Support and Warehouse Manager tror vi att du är kommunikativ och duktig på att hantera kundkontakter genom att vara förtroendeingivande och lösningsorienterad som person. Du är strukturerad och van att arbeta med nyckeltal samtidigt som du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att leda och coacha din personal.

Kvalifikationer
- Erfarenhet från ledande befattning, gärna med logistik- och kundtjänstfokus
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
- Kunskaper i Officepaketet och MRP/ERP-system

Vidare är det viktigt att du i rollen som Sales Support and Warehouse Manager är analytisk och kan hantera utmanande situationer på ett lugnt och lösningsorienterat sätt samtidigt som du är en ”doer”.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats i en händelserik miljö, varmt välkommen till oss på Svensson!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: logistikutveckling, logistikchef, lagerchef, säljsupport, ordermottagare, kundservice, kundservicechef, säljchef, innesälj, Sales Support and Warehouse Manager

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

AB Ludvig Svensson

Jobb

Sales Support and Warehouse Manager till Svensson

Ort

Mark

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Rekrytering

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-06-30Ansök nu

Carl Otter

REKRYTERINGSKONSULT

033 722 60 19

    Tipsa en vän    This site is registered on wpml.org as a development site.